TURBULENTNO

Djevojka ga prvo napala pa završila u zatvoru, a sada će mu roditi dijete

Ovo je službena objava, trudni smo, rekao je pjevač

Karter: Usredotočen sam samo na budućnost. Agencije

Avaz.ba

25.4.2020

Tridesetjednogodišnji Eron Karter (Aaron Carter), kontroverzni pjevač i mlađi brat popularnijeg Nika Kartera (Nick Carter) iz "Backstreet Boysa", čeka svoje prvo dijete s djevojkom Melani Martin (Melanie), koja je prije samo nekoliko sedmica uhapšena, jer ga je, navodno, fizički zlostavljala.

Vijest da će postati otac Eron je objavio u javljanju uživo na profilu na Instagramu.

- Očito imam dijete na putu. Sigurno ću biti zaposlen otac. Ovo je službena objava, trudni smo - rekao je pjevač pokazavši pratiocima pozitivan test na trudnoću.

Nešto kasnije podijelio je fotografiju golog tetoviranog tijela uz natpis "tijelo tate".

Njegova djevojka Melani nedavno je uhapšena, jer je, navodno, fizički napala Erona, koji ju je optužio kako laže da nosi njegovo dijete, prenio je tada TMZ.

Sada je, pak, u razgovoru za magazin "People" potpuno promijenio mišljenje i ne krije sreću što će biti otac.

- To želimo oboje. Oboje smo pokušavali, usredotočen sam samo na budućnost i na to da ću postati otac, želim biti dobar otac. Muzička karijera ide dobro, a turneje, linija odjeće i sve te stvari mi nisu neophodne u životu. Porodica mi je najvažnija - izjavio je.

View this post on Instagram

Dad bod

A post shared by BABY (@aaroncarter) on

Stvari između Erona i Melani eskalirale su 29. marta, zbog čega ih je morao posjetiti šerif i odvesti Melani u pritvor, gdje je zadržana nekoliko dana, sve dok nije plaćena kaucija u iznosu od 50 hiljada dolara. Ubrzo nakon incidenta, par se ponovno zapratio na Instagramu, a njihovim pratiocima postalo je jasno da su se pomirili. 

Prije Melani, Eron je bio u vezi s umjetnicom Linom Valentinom, koju je, također, optužio za nasilje u porodici, a prije svađe djelovali su nerazdvojno i zaljubljeno. Osim što je tetovirao njeno ime na lice, šuškalo se i o zarukama.

Krajem prošle godine, progovorio je javno o mentalnim problemima i poremećajima koji su mu dijagnosticirani, a bio je i hospitaliziran. 

- Službena dijagnoza mi je da patim od višestrukog poremećaja ličnosti, šizofrenije, akutne anksioznosti, maničan sam i depresivan. Propisani su mi lijekovi - izjavio je u emisiji "The Doctors".

U to vrijeme njegova su braća tražila zabranu pristupa, jer su ga se, navodno, bojali. Nik je tako pred sudom tvrdio kako mu Eron prijetio da će ubiti njegovu tada trudnu suprugu i nerođeno dijete, a preminulu sestru je optužio da ga je silovala kada je bio dijete. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.