Mnoge ljude u svijetu zanima kako se hrani i održava liniju latino diva Dženifer (Jennifer) Lopez (50), koja i dalje mami dah prisutnih gdje god se pojavi. Pjevačica nikada ne preskače naporne treninge, ali dio zasluga odlazi i na pravilnu, zdravu i uravnoteženo prehranu.
Bivši osobni kuhar pjevačice Kelvin Fernandez radio je za njih dvije godine i za strane medije ispričao je što J.Lo i njezin zaručnik Alex Rodriguez jedu i što uvijek imaju u svojoj kuhinji.
- U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, J. Lo nije baš pretjerani ljubitelj voća, djeca ga obožavaju. Alex primjerice obožava dan početi svježim zelenim napitkom od mnogo povrća - kaže Kelvin.
Što se doručka tiče, on je zaobilazan u njihovoj obitelji.
- Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni dio tog obroka. Ponekad se opredijele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvijek i to posebno im je bitan bjelanjak. Oni su tim koji jako dobro zna što će kada jesti i zato su zalihe bogate. Za njih je u spremištu uvijek mnogo jaja, zdravih grickalica, a za djecu nezdravih - ispričao je kuhar.
Ručak kod kuće nekad preskoče, sve ovisi o njihovim obavezama tog dana, a cijela porodica večera skupa.
- Veliki su ljubitelji meksičke hrane. Jedan dan u sedmici uvijek je takozvani dan takosa - kaže Fernandez. Spremište s hranom je uvijek puno zaliha jer ako su Alex i J.Lo na dijeti, bitno im je da nečega ne ponestane kako bi se mogli držati posebnog režima prehrane.