KRAJ BRAKA

Megan Foks pokazala novog dečka

Muzičara upoznala na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass"

Mešin Gan Keli i Megan Foks: Rodila se nova ljubav. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

21.5.2020


Samo jedan nakon što su obavijestili javnost da se razvode Megan Foks (Fox, 34) i Brajana Ostin Grin (Brian Austin Green) nakon 10 godina braka, stižu nove vijesti prema kojima lijepa glumica ima novog dečka.

Iako je Brajan ispričao kako su pjevač Mešin Gan Keli (Machine Gun Kelly) i njegova supruga samo prijatelji, čini se da tu ipak ima nešto više.


Pjevač Mešin Gan Keli. Agencije

Megan i američki muzičar upoznali su se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass".

- Prvo su bili prijatelji, ali se njihov odnos razvio u nešto više. Megan misli da je MGK baš dobar momak i njihova je veza sada romantična, izjavio je izvor za "US Weekly", dodajući da je par počeo provoditi više vremena zajedno nakon završetka snimanja filma.



Megana Foks: Ostavila supruga nakon 10 godina braka. Agencije

Brajan, s kojim je Megan bila u braku 10 godina, istakao je da se između njih nije ispriječila treća osoba, a potom se osvrnuo na glasine o Megan i pjevaču.

- Nikada ga nisam vidio, ali Megan i ja smo razgovarali o njemu i oni su u ovom trenutku prijatelji. Od svega što mi je ispričala, čini se da je zbilja dobar momak. Uvijek je znala dobro procijeniti ljude. Ne želim da ljudi misle da su oni zlikovci, a ja žrtva u ovoj priči, jer to nije istina - rekao je Brajan prije dva dana.

Megan i Brajan imaju tri sina zajedno, Nou (Noah, 7), Bodija (Bodhi, 6) i Džornija (Journey, 3).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.