HOLIVUDSKE PRIČE

Mladog Harija Stajlsa odabrala Olivija Vajld

Olivija Vajld. Agencije

Avaz.ba

13.9.2020

Hari Stajls (Harry Styles) koji je žario i palio kao član britanske tinejdžerske  senzacije "One Direction", bendom za kojim su ludovale tinejdžerice širom svijeta, godinama uspješno pliva u šoubiz vodama.

Mladi muzičar objavio je 2017. solo album  "Harry Styles" za koji je pokupio redom fantastične kritike, a dobro se snalazi i u glumačkom poslu.

Nakon uloge u hvaljenom filmu reditelja Kristofera Nolana  (Christopher) o Drugom svjetskom ratu "Dunkirk", 26-godišnjem Stajlsu krenulo je i u Holivudu, pa je objavljeno da će dobiti angažan u novom projektu glumice Olivije Vajld  (Wilde). 



Hari Stajls. Agencije

Osim njega u filmu ima još nekoliko poznatih imena: Florens Puh (Florence Pugh), Dakota Džonson (Johnson) i Kris Pejn (Chris Pine), a sporednu ulogu će imati i sama Olivija koja će biti zadužena za režiju i produkciju. Prije globalne pandemije, film se trebao početi snimati ovoga proljeće pa novi datum još nije poznat.

Inače, "Don't Worry Darling" drugi je film Olivije Vajld nakon sjajnog teen filma "Booksmart" koji je osvojio nominacije za Zlatni globus, BAFTA-u i Independent Spirit. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.