LOŠE ISKUSTVO

Ukrala majci automobil i vratila ga spaljenog: Kloi Kardašijan progovorila o traumatičnom događaju

Kad sam stigla na parking, pola vozila je već bilo uništeno, kaže Kloi

Kloi Kardašijan: Naučila sam svoju lekciju. Instagram

A. Zukić

29.3.2021

Atraktivna Kloi Kardašijan je sa javnošću podijelila zanimljive detalje iz njenih tinejdžerskih dana, a ono što je sve zaprepastilo jeste incident koji se dogodio kada je voditeljica ukrala skupocjeni automobil svoje majke i vratila ga potpuno uništenog.

Kloi Kardašijan: Bila sam jako uplašena. Instagram

Naime, Kloi je gostovala u emisiji glumice Dru Barimor i tom prilikom otkrila da se kao mlada iskrala iz stana i otišla u izlazak luksuznim automobilom koji je bio u vlasništvu njene majke Kris Džener. Stvari su izmakle kontroli, te se zabava Kardašijanke nije završila tako što je kući vratila poluspaljenu limuzinu.

- Bilo je kasno navečer, mama je već spavala, namjestila sam jastuke u svome krevetu tako da, u slučaju da neko dođe u moju sobu, izgleda kao da spavam, uzela sam mamin auto i otišla. U jednom trenutku došao je radnik hotela i rekao da gori automobil koji je bio parkiran tik do mog. Vatra je već u tom momentu zahvatila i auto moje mame. Bila sam jako uplašena. Kad sam stigla na parking, pola vozila je već bilo uništeno. Nisam imala izbora, morala sam da se vratim kući, sjela sam u doslovno pola automobila, guma oko prozora se topila, ali auto je, srećom, bio u voznom stanju. Boja automobila potpuno se promijenila zbog vrućine, ma sve je izgledalo stvarno loše, ali naučila sam svoju lekciju, nema više iskradanja, kad god sam lagala uhvatili su me – ispričala je Kloi.

Kloi Kardašijan: Odlučila sam više da ne lažem. Instagram

Prema riječima Kardašijanke, suprug jedne žene je saznao da ga je ona varala, te joj je iz revolta zapalio auto koji je zahvatio i Kloinu limuzinu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.