POPULARNA PJEVAČICA

Neće pamtiti ovogodišnju Noć vještica po dobrom: Eksplodirao automobil u blizini kuće Selme Bajrami, pjevačica se uplašila

Ona je na Instagram Storyju podijelila snimak kako vatrogasci gase požar koji je zahvatio njen automobil i u potpunosti ga uništio

Bajrami: Ostala bez limenog ljubimca. Instagram

E. Ć. - Dž. H.

1.11.2022

Popularna bosanskohercegovačka pjevačica Selma Bajrami neće pamtiti ovogodišnju Noć vještica po dobrom, jer je ispred njene kuće u Beču eksplodirao automobil, što je uplašilo.

Pjevačica je na Instagram Storyju podijelila snimak kako vatrogasci gase požar koji je zahvatio automobil i u potpunosti ga uništio. 

- Je**na Noć vještica - napisala je Selma Bajrami uz video.

Kako nam je rekla Selma Bajrami, eksplodirao je nečiji auto ispred njeni automobil. Navodno je razlog kvar u instalacijama. 

- Ja sam se prepala jako. Bilo je kao u filmovima, prava eksplozija. Bojala sam se da će moje dvorište vatra zahvatiti, sreća pa sam bila budna. Odmah sam zvala sve službe, policiju, hitnu i vatrogasce - kratko je prokomentarisala Selma Bajrami za portal "Avaza" i dodala da su joj se komšije zahvalile što je reagovala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.