NESUGLASICE

Haos u Zvezdama Granda: Žiri bojkotovao odluku Saše Popovića

Ovakve stvari se ne dešavaju često iako su nesuglasice normalna pojava u svakoj emisiji

Incident na Zvezdama Granda. Screenshot - Pink

S. S. / Telegraf.rs

8.4.2023

Četvri krug Zvezda Granda otvorili su Mustafa Bidžan i Danijel Ajetović, a zbog njihovog nastupa došlo je do nesuglasica u žiriju.

Naime, Mustafa se predstavio sa pesmom "Napiši jednu ljubavnu" i "Pusti ritam", dok je Danijel odabrao pesme "Otvaram ti dušu" i "Rekla mi je rekla", piše Telegraf.rs.

Kako su se oboje predstavili u punom svijetlu, žiriju je bilo teško da se odluči te su dobili maksimalan broj glasova. Saša je tom prilikom otkrio da je imao nedoumicu u prošlom krugu da li da pusti Mustafu ili Dušana, međutim nije se pokajao što su oboje prošli jer su zablistali večeras.

Oboje bili dobri

- Dobri ste kandidati, vrijedni prolaska u sljedeći krug, ali ako Mustafa bude ovako pjevao drugu pjesmu, bez života i falš u sljedećem krugu moj glas nemaš. Kandidat broj dva, super si bio, sve na mjestu, ali ja ću da poludim od tebe i prenatrpanih interpretacija, samo to ispravi – rekla je Šerifović.

Bosanac je kratko istakao da su oboje dobri bili, a zatim u svom maniru Mustafi zamjerio da je recitovao, dok je Danijela savjetovao da se drži Adila.

Viki je također imala lijepe riječi za kandidate za koje je rekla da može da im nađe greške, ali da ne želi jer se vidi napredak, što je potvrdila i Đurišić.

- Bilo je grešaka, međutim neke stvari od od ove emisije ne smiju više da se dešavaju. Mustafa, bilo je falša, ali si mnogo bolji od prošlog kruga, Danijele dobar si pjevač ali ima tu da se poprave te sitnice – složila se Snežana.

Tražio isključenje tastera

Prije nego što je dao riječ Ani Bekuti, Saša je zatražio da se isključe tasteri žiriju.

- Mustafa malo je bilo nesklada, ali ipak sam osjetila emociju kojom si pjevao, a Danijele dikcija je i dalje tvoj najveći problem - zaključila je Bekuta.

Đorđe David složio se sa komentarima žirija, dok je Mili rekao kako svakom pjevaču može da se nađe greška i da su bili dobri.

Saša Popović dao je znak za glasanje, kada je cijeli žiri odlučio da bojkotuje njegovu odluku i ne glasa, a iako je pokušao da ih nagovori da kažu kome daju prednost oni su i dalje odbijali i složili se da će mu odluku saopštiti na pauzi.

Ovakve stvari se ne dešavaju često iako su nesuglasice normalna pojava u svakoj emisiji, publika je strijepela da ne dođe do skandala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.