VESELO DRUŠTVO

Obama, Springstin i Spilberg na tajnoj večeri u Španiji

Kuhar tvrdi i da se popilo

Obama, Spilberg i Springstin s osobljem restorana. Instagram

L. S. R.

30.4.2023

Bivši predsjednik SAD-a Barak Obama (Barack) snimljen je na večeri u Barceloni zajedno s rediteljem Stivenom Spilbergom (Steven Spielberg) i pjevačem  Brusom Soringstinom (Bruce Springsteen)

Elitni restoran "Amar"

Britanski "Guardian" piše kako je društvo u tajnosti rezerviralo mjesta u elitnom restoranu "Amar" u hotelu "Palace" u četvrtak navečer, i to samo nekoliko sati prije dolaska na večeru, a navodno im je mjesto preporučio špansko-američki kuhar Hoze Andres (Jose).

Osoblje restorana sve do zadnjeg trenutka nije znalo ko su specijalni gosti, a jednom kada su Obama, Spilberg i Springstin došli i večerali, snimili su i nekoliko slika s radnicima restorana.

Kuhar hotela Amar Rafa Zafra rekao je za špansku Cadenu SER da su Obama i društvo došli poprilično umorni, ali da su bili raspoloženi i da su isprobali sve.

Vrlo važan sto

- Nazvao me kuhar Hoze Andres i rekao mi da je to vrlo važan sto i da nikome ne govorimo ništa. Naravno, ja sam malo počeo istraživati i vidio sam da Obama dolazi u Barcelonu i da Springstin tu ima koncert -  rekao je kuhar i naglasio kako su gosti bili dobro raspoloženi i da su htjeli sve isprobati, uključujući školjke, kamenice, kavijar.

A tvrdi i da se popilo.

- Najmanje je popio onaj koji je kasnije morao raditi - rekao je Zafra koji je aludirao na Springstina i njegov koncert.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.