NAKIT I GOTOVINA

Provalnici odnijeli sef iz doma Tine Nouls: Bijonsina mama ostala bez više od milion dolara

Nije poznato kada se tačno pljačka dogodila

Tina Nouls. AP

H. J. I.

10.7.2023

Tina Nouls (Knowles), majka pjevačice Bijonse (Beyonce), doživjela je vrlo neugodnu situaciju u svojem domu - kako su otkrili američki mediji, policija je izvijestila da je Nouls opljačkana. 

Provalnici odnijeli sef

Lopovi su ušli u kuću i otišli s plijenom čija se vrijednost izražava "sedmocifrenom brojkom". Nije poznato kada se tačno pljačka dogodila, no provalnici su odnijeli sef u kojem je bilo više od milion dolara vrijednog nakita, te mnogo gotovine.

Provala je otkrivena prošle sedmice, u srijedu, kada je Tina svratila kući i otkrila da nema sefa. Ona je provela nekoliko dana izvan grada, najvjerovatnije prateći Bijonsine koncerte na turneji Renaissance. Policajcima, navodno, nije jasno kako su provalnici uspjeli ući u kuću i odnijeti sef.

Tragaju za videosnimcima

Sada tragaju za videosnimcima s raznih kamera u komšiluku te razgovaraju s komšijama, no zasad nema nekih značajnih tragova koji bi vodili otkrivanju počinitelja. Mama muzičke zvijezde već je imala problema. U aprilu su policajci uhapsili čovjeka koji je, kako je pisalo u izvještaju, "počinio manju štetu na poštanskom ormariću bacajući kamenje".

No, prema TMZ-u, ona tada nije željela tužiti muškarca koji je zbog svojeg rastresenog i nekontroliranog ponašanja bio smješten na psihijatriju. Ipak, ovaj je slučaj mnogo ozbiljniji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.