KULTNA SERIJA

Prije deset godina glumio Teda Mozbija u ''Kako sam upoznao vašu majku'', ovako sad izgleda

Glavni likovi čije su se avanture pratile kroz više od 200 epizoda serije dosta su se promijenili u posljednjih deset godina

Glavni lik serije kako sam upoznao vašu majku. Instagram

M. Z.

20.3.2024

Džoš Radnor (Josh) proslavio se ulogom Teda Mozbija (Mosby) u seriji ''Kako sam upoznao vašu majku''. Emitirala se od septembra 2005. do marta 2014. i uskoro se navršava 10 godina od finala serije.

Glavni likovi čije su se avanture pratile kroz više od 200 epizoda serije dosta su se promijenili u posljednjih deset godina. Džoš Radnor, koji je kroz cijelu seriju tražio ljubav svog života, sada ima 49 godina.

Od snimanja serije Džoš je promijenio imidž. Pustio je sijedu kosu i bradu, a kapa mu je, čini se, omiljeni modni dodatak.

U stvarnom životu našao je srodnu dušu

Džoš se početkom godine oženio kliničkom psihologinjom Džordanom Džejkob (Jordan Jacobs). Sretne vijesti podijelio je na Instagramu.


- Oženio sam se! Prije dvije sedmice. U laganoj mećavi. Bio je to nevjerovatno emotivan vikend ispunjen snježnim blaženstvom. Zahvalan sam tolikim ljudima što su došli na imanje Cedar Lakes kako bi bili s nama. Ali najviše sam zahvalan Džordan. Ne mogu vjerovati da ovu izuzetnu ženu mogu zvati svojom suprugom - napisao je tada.

Par se upoznao u februaru 2022. godine, a jednom prilikom je za ''New York Times'' progovorio o tome što je osjećao kada ju je prvi put ugledao. "To je ona, to je tvoja žena", rekao je Radnor. Ovo je Džošu prvi brak. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.