VELIKA DRAMA

Savezni agenti u vilama Šona Didija: Uhapšeni mu sinovi?

Koordinirane racije su u Los Anđelesu i Majamiju proveli naoružani agenti Ministarstva državne sigurnosti, uz pomoć lokalnih policijskih snaga

Imanje Šona Didija. AP Photo/Eric Thayer

S. S.

26.3.2024

Savezni agenti su u ponedjeljak upali na dva posjeda muzičara Šona Didija Kombsa (Sean Diddy Combs), vezano uz istragu trgovine ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, pišu američki mediji.

- Koordinirane racije su u Los Anđelesu i Majamiju proveli naoružani agenti Ministarstva državne sigurnosti, uz pomoć lokalnih policijskih snaga - rekli su izvori za TMZ. 

TV stanica FOX11, emitirala je snimke pretresa u Los Anđelesu na kojima su se mogla vidjeti, nagađa se, dvojica reperovih sinova, Džastin Kombs (30) i King Kombs (25), s lisicama na rukama.

Vjeruje se da je izvršenje naloga za pretres, koje je izdalo američko državno tužilaštvo, povezano s optužbama koje su se pojavile protiv 54-godišnjeg muzičara posljednjih mjeseci, počevši od tužbe koju je u novembru podnijela R&B pjevačica Kejsi Ventura koja ga je optužila za dugogodišnje seksualno i fizičko zlostavljanje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.