KONTROVERZNI PAR

Kanje i Bijanka ponovo šokiraju njenim oskudnim kombinacijama

Zbog njenih odjevnih kombinacija sve više raste zabrinutost da je on kontrolira

Bijanka i Kanje. Instagram

Dž. R.

9.4.2024

Slavni par Kanje Vest (Kanye West) i njegova supruga Bijnka Senzori (Bianca Censori) nastavljaju šokirati svojim odjevnim kombinacijama u kojima su se ovaj put pojavili u Los Angelesu.

Prozirna haljina

Dok je reper od glave do pete bio zamotan u crno, njegova 29-godišnja partnerica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini od lateksa i činilo se da ne nosi donje rublje.

Kontroverzni par viđen je kako prolazi pored obožavatelja i odlazili na večernji spoj u talijanski restoran Bacari u LA-u - malo luksuznije mjesto u poređenju s njihovim nedavnim izletom u The Cheesecake Factor.

Svoju potpuno prozirnu odjevnu kombinaciju, ispod koje su joj se vidjele grudi, ali i ostali intimni dijelovi, Bijanka je upotpunila crvenim čarapama i satenskim štiklama.

Podsjetimo, reper i njegova supruga vjenčali su se u decembru 2022., samo nekoliko sedmica nakon što je finaliziran razvod s 43-godišnjom Kim Kardašijan (Kardashian), s kojom ima četvero djece.

Paradiranje suprugom

Kanje je u posljednje vrijeme često paradirao s polugolom Bijankom po svijetu, a zbog njenih odjevnih kombinacija sve više raste zabrinutost da je on kontrolira. 

Izvori su nedavno izjavili za "Daily Mail" da Bijanka zna "da postaje preeksponirana" te da joj je dosadilo da je on koristi kao "besplatni marketinški alat za njegov nadolazeći album ‘Vultures 2‘". Također se navodi da joj "treba odmor i da se mora malo povući iz javnosti", iako joj se "sviđa pažnja koju dobiva."

- No sve to postaje previše za nju, a Kanye je nastavlja tjerati na još i još, sve više i više prije nego što mu izađe Vultures 2 - dodao je izvor.

Kad je riječ o Bijankinim željama, ona bi se, navodno, htjela prestati pojavljivati u tako oskudnim izdanjima te bi se, umjesto toga, željela "skoncentrisati na rađanje djece" nakon što Vestu bude objavljen album.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.