GLUMICA

Nikol Kidman na meti kritika zbog odabira Balenciage

Osim sličnih sunčanih naočala, koje su postale neizostavan modni dodatak, Nikol često nosi Balenciagine kreacije

Nikol Kidman. Instagram

L. Đ.

1.7.2024

Posljednjih dana, Pariz je ponovno postao epicentar svjetske modne scene, s brojnim revijama luksuznih brendova koje su privukle pažnju mnogih poznatih imena. Među njima se istaknula holivudska glumica Nikol Kidman, koja je prisustvovala predstavljanju nove Balenciaga Haute Couture kolekcije u pratnji svoje 15-godišnje kćerke Sunday Rose, koju rijetko viđamo u javnosti.

Obje su odabrale strukirane haljine s ovratnikom, savršeno prateći linije svojih tijela za tu posebnu priliku. Nikol je plijenila pažnju u efektnoj Balenciaga kreaciji sa šljokicama, koju je kombinirala sa špic crnim cipelama na petu i decentnim nakitom. Njena starija kćerka je izabrala malu crnu haljinu od baršuna, također komad iz Balenciagine kolekcije, upotpunjujući izgled špic lakiranim salonkama na petu i crnom torbicom.

Osim sličnih sunčanih naočala, koje su postale neizostavan modni dodatak, Nikol često nosi Balenciagine kreacije, kao što je to bio slučaj i na svečanoj dodjeli nagrade za životno djelo u Los Angelesu krajem aprila. Tada je podršku pružila i svojim kćerkama, Sunday Rose i Faith Margaret.

Odabrani stil Nikol Kidman izazvao je razočaranje među njenim fanovima. Mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, komentarišući kako su razočarani u Nicole zbog podrške Balenciagi, uz rečenicu "Ne prodaji svoju dušu."

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.