NEDAVNO IMALA OPERACIJU

Koncert Vesne Zmijanac otkazan zbog zdravstvenog stanja: Otkrila kako se osjeća

Pjevačici se naglo pogoršalo zdravstveno stanje

Vesna Zmijanac. M.P. / ATAImages / PIXSELL

Informer.rs

6.7.2024

Koncert Vesne Zmijanac, koji je bio zakazan za petak 5. juli u Bačkoj Palanci, jučer je otkazan.

Naime, pjevačici se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, a sada se oglasila i otkrila kako se osjeća.

- Nisam u bolnici, ali bih mogla da budem. Nastup je otkazan jer mi je visok pritisak. Sada je sve okej, mislim nije ništa okej, ali... Moram malo da mirujem, a inače ja juli i august ne radim, ovo mi je zapalo samo, ali to ne može tako. Moram da odmaram, ne mogu po ovoj vrućini da funkcionišem, nije mi dobro. Poslije one operacije više nije isto - rekla je Vesna za "Informer".

Čuvena pjevačica Vesna Zmijanac (66) nedavno je imala operaciju, kad su joj ugrađena tri bajpasa i stent. Priznaje da joj se život i te kako promijenio poslije operacije, ali da ne može da miruje.

- Operacija je bila ozbiljna, ali to ne znači da ja mijenjam navike. Naprotiv, ja sam nemirna i dalje, junačim se i ne umijem drugačije. Sad sam dobro, odnosno odlično - rekla je pjevačica nedavno.

- Bila je pauza jedno izvjesno vrijeme, što je meni teško palo jer ne mogu da mirujem. Taman tu negdje kad je pauza došla preko glave, ja sam otišla da pjevam i zaključila da još bolje pjevam, tako da sam odlično - kazala je Vesna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.