NAKON DUGO VREMENA

Gagi priznao da se pomirio sa Anabelom: Vraća se i "Funky G"

Krenuli smo ponovo, djeca su najviše dala doprinos našem pomirenju

Anabela i Gagi Đogani. Antonio Ahel / ATAImages / PIXSELL

Telegraf.rs

7.7.2024

Anabela Atijas i Gagi Đogani godinama nisu u braku, a od "Zadruge 3" nisu bili ni u kakvom odnosu, sve donedavno, dok nisu riješili da pruže ruku pomirenja jedno drugom.

Sada su donijeli odluku da obnove saradnju pa će već sljedeće sedmice nastupati kao "Funky G", piše Telegraf.rs.

- Tačna je informacija da smo Anabela i ja sredili sve odnose, sada smo veoma dobri. Roditelji koji su razvedeni, a koji nisu u dobrim odnosima, treba što prije da prevaziđu sve probleme, najviše zbog djece. Ona je sve zaboravila, kao i ja... I krenuli smo ponovo. Djeca su najviše dala doprinos našem pomirenju. Emotivno sam potrešen generalno, sjedili smo zajedno... I ja sam se okrenuo ka djeci, pogledao ih... Shvatio da tu moramo da stavimo tačku našim trzavicama - rekao je Gagi za "Premijeru" i nastavio:

- Imat ćemo zajednički nastup Anabela i ja. "Funky G" u kompletnom sastavu poslije toliko godina. Ove godine obilježavamo 30 godina grupe, pravit ćemo jedan mini koncert na otvorenom i tako ćemo obilježiti jubilej. Tremu neću imati, scena je moj teren, tu sam najjači i jedva čekam. Nastupat ćemo zajedno, Anabela posebno. Ja svakako sam neću nastupati, malo sam se zasitio da sve to radim ispočetka. Najbolje sam živio tih devedesetih godina, na vrhuncu slave, iako je to bilo turbulentno vreme. U klubovima nikada nisam doživio neku neprijatnost, uživao sam tada.

Podsjetimo, Anabela i Gagi su se zavoljeli kada je ona imala 17 godina, ubrzo su oformili grupu "Funky G" i snimili prvu pesmu "Samo u snu" koja je postala veliki hit. Iz braka imaju kćerku Lunu i Ninu koje su također poznate javnosti.

Zbog turbulentnog odnosa, došlo je i do razvoda, te se grupa raspala i svako je krenuo svojim putem.

Međutim, Luna je nedavno ugostila oca u svoju emisiju "Bunker", koju je osnovala sa suprugom Markom Miljkovićem, gdje je Gagi govorio o Anabeli i otkrio zbog čega se kaje.

- Žao mi je što nisam uspio da sačuvam brak, volio bih da sam opstao sa Anabelom - počeo je on, a potom na Lunino pitanje, otkrio tri osobine koje je najviše volio kod bivše supruge:

- Hoće da pomogne kada je neko u problemu, poštena je i vjerna u braku. Nikad nisam posumnjao da me je varala, čak ni flert nisam vidio. Bila je dobra majka. To mi se mnogo svidjelo kod nje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.