PRINCEZA OD VELSA

Pojavila se snimka Kate Middleton na Wimbledonu: Mnogi misle da je plakala

Na TikToku kruži snimka princeze na Wimbledonu, a mnogi fanovi misle da je postala emocionalna

Kate Middleton. Insatagram

D. H.

20.7.2024

Kate Middleton pojavila se na finalu Wimbledona prošlog vikenda kako bi uručila pehar pobjednicima. Sada na TikToku kruži snimka princeze od Walesa na kojoj se čini da plače tijekom meča.

@katee.middelton #katemiddleton #princesskate #tennis #wimbledon #foryou #cancer #tiktok ♬ original sound - edited audios

Kate na snimci nosi naočale, pa se ne može dokučiti je li zapravo plakala. No, na temelju promjene njenog izraza lica mnogi nagađaju da je princezu nešto rastužilo. Neki pretpostavljaju da je bila preplavljena ljubavlju i podrškom javnosti, dok određeni komentiraju da ju je borba protiv raka učinila emocionalnom u tom trenutku.

"Zna da je voljena", "Ja bih isto plakala da dobijem takvu podršku", "Liječenje raka zna biti iscrpljujuće, trudite se biti jaki za sve ostale", neki su od komentara fanova.

Princezino pojavljivanje na Wimbledonu drugo je javno pojavljivanje otkad je objavila da boluje od raka. Došla je u društvu kćerkice Charlotte i sestre Pippe Middleton. Kate je kao pokroviteljica kluba 'All England Lawn Tennis and Croquet Cluba (AELTC)' uručila pehar pobjednicima i sve oduševila svojom pojavom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.