NE KRIJE RADOST

Sanja Maletić postala majka u 52. godini: "Borba je trajala sedam, osam godina"

Odabir ljekara je kod mene bio presudan, istakla je Maletić

Sanja Maletić. Instagram

E. T.

21.7.2024

Pjevačica Sanja Maletić (52) postala je majka 28. juna, nakon duge borbe za potomstvo, a sada je pokazala kako uživa u novoj životnoj ulozi.

Ona je na Instagramu podijelila fotografiju I pokazala kako izgledaju kolica za bebu.

Sanja je ostvarila svoj najveći san, te je na svet doniela zdravu i lijepu djevojčicu kojoj su roditelji dali ime Vanja.

Sanja je sada prvi put progovorila o trudnoći i porođaju.

Objava Sanje Maletić na Instagramu. Instagram

- Stiglo je preko 10.000 poruka, potrudiću se svima da odgovorim. Na svijet je došla jedna čarobna djevojčica koja se zove Vanja Stepanović, ona je čudo Božije, rodila sam je na Vidovdan. Govorila sam ja i o svojim neuspjesima, to traje sedam, osam godina, onda ideš dalje, dok sam živa dok priroda i Bog kažu da može, ja ću da probam. Odabir ljekara je kod mene bio presudan. Prva etapa je bila priprema, bila sam u Solunu kod izvrsnog stručnjaka, bilo je jako lijepo iskustvo tamo. Onda me je preuzeo doktor u Beogradu, pružili su mi dosta ljubavi, dali su snagu i meni i mojoj bebi. Imala sam sreću i mogu da se zahvalim Gospodu Bogu. Nije bilo moguće usvajanje zbog mojih godina. Borba je trajala sedam, osam godina. Nisam krila, mnogo njih me je vidjelo. Budi ljudina i očekuj da budu i drugi prema tebi. Da bih došla do cilja nisam smjela nikakva uzbuđenja da imam. Bolje je malo primiriti se da možeš u molitvi da izneseš sve - otkrila je Sanja za srbijanske medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.