OBJAVILA FOTOGRAFIJU

Đina Džinović se rasipa s novcem: Pohvalila se novom torbicom koja košta nekoliko hiljada KM

Sada je Đina podijelila još jednu skupu torbu koju je po svemu sudeći dodala svojoj kolekciji

Đina Džinović. Instagram

E. T.

3.8.2024

Influenserka Đina Džinović, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a još jednom je privukla veliku pažnju na sebe najnovijim modnim detaljem čija se cijena kreće od skoro 4.000 do 7.000 KM.

Poznato je da je ona veliki ljubitelj skupocjenih modnih komada i nakita, te da nerijetko prošeta sa desetinama hiljada eura na sebi.

Ona je do sada pokazala veliki broj luksuznih torbica poznatih svjetskih brendova, a nedavno je prilikom odmora u Crnoj Gori tašnu brenda „Hermes“ vrijednu oko 20.000 KM ubacila u plastičnu kesu, što je šokiralo mnoge, međutim Đina je imala dobar razlog za to.

Influenserka se trenutno nalazi na odmoru na francuskoj rivijeri sa svojim momkom, te redovno dijeli kako svoje fotke u kupaćem koje privlače veliku pažnju, tako i njihove brojne posjete ekskluzivnim restoranima i klubovima.

Sada je Đina podijelila još jednu skupu torbu koju je po svemu sudeći dodala svojoj kolekciji, a radi se o brendu „Bottega Veneta“, modelu „Jodie“. Cijena ove torbe, u zavisnosti od veličine, kreće se od 4.000 do 7.000 KM. Po svemu sudeći influenserkin model u roze boji je mini i njegova cijena je oko 4.000 KM.


Objava Đine. Instagram

„Život u roze“, napisala je ona na francuskom.

Iza torbe nalazi se i roza kesa brenda „Miu miu“, te je Đina očigledno šopingovala i u ovoj radnji, ali se ovom kupovinom još uvijek nije pohvalila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.