HOĆE LI MU OPROSTITI

Tramp riskirao Melanijin bijes: Evo s kojom ženom je uporedio svoju životnu saputnicu

Strani mediji tvrde da se bivšoj i potencijalnoj prvoj dami to neće dopasti

Tramp naglasio da je njegova supruga prelijepa. Facebook

E. Ag.

13.8.2024

Kandidat za predsjednika Amerike Donald Tramp (Trump) komentarisao je portret svoje protukandidatkinje Kamale Haris (Harris) na neočekivan način.

On je jučer vodio razgovor na platformi X, nekadašnjem Twitteru, s vlasnikom ove mreže Ilonom Maskom (Elon Musk), a u njemu se u više navrata osvrnuo na svoju protukandidatkinju Kamalu Haris.

Magazin "Time" jučer je na naslovnoj strani objavio ilustraciju Kamale Haris s naslovom "Njeno vrijeme", a Tramp tvrdi da je šokiran time koliko kandidatkinja Demokratske strane liči na njegovu životnu saputnicu.

Tramp je nastavio da napada svoju protivnicu Kamalu Haris kao "caricu granice" Bajdenove administracije, iako su demokratski zvaničnici i stručnjaci za prava imigranata osporili tu karakterizaciju njenog političkog opredjeljenja.

Više puta je ismijao Haris kao "radikalnu" pripadnicu demokrata, koja je "uništila" Kaliforniju kada je služila kao državni tužilac, a kasnije i njen senator.

Da stvar bude još bizarnija, Tramp je pohvalio Kamalu Haris da izgleda lijepo na naslovnoj strani časopisa "Time", uporedivši je sa svojom suprugom Melanijom.

Strani mediji tvrde da se bivšoj i potencijalnoj prvoj dami to neće dopasti, dok "Daily Mail" piše da je time "Tramp riskirao Melanijin bijes".

- To je crtež i, zapravo, izgleda prilično kao naša sjajna prva dama Melanija - rekao je Donald Tramp Masku.

Slučajno ili namjerno, on je Haris nazvao "Kamila", a naglasio je da je njegova supruga prelijepa i da je Kamala Haris predstavljena kao holivudska zvijezda.

- Čak nije ni izgledala kao Kamila, tako je, ali, naravno, ona je prelijepa žena, tako da nećemo reći ništa više - poručio je političar i biznismen, koji kaže da je poznati časopis ovim portretom predstavio njegovu konkurentkinju kao "najljepšu glumicu koja je ikada živjela", piše Telegraf.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.