NEĆE VIŠE DA PJEVA

Alma Tucaković: Udala se za šeika i njegova je 23. žena

Tek sada dišem slobodno, rekla je pjevačica

Tucaković: Ispunjavam sve obaveze žene. Express

Dž. R.

15.8.2024

Alma Tucaković, pjevačica, skrenula je pažnju na sebe pjesmom "Bezobrazno", a onda je 2014. godine izjavila da se udaje za šeika i da se seli u Dubai.

Ispunjava obaveze

Alma je jednom prilikom za medije otkrila da se odrekla estrade kao i da ne želi više da pjeva, ali i da redovno ispunjava svoje bračne obaveze.

- Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pjevam jer sam se uvjerila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovdje mi je prelijepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze - rekla je Alma.

Alma Tucaković. Instagram

Potpuna sloboda

Ova pjevačica je ispričala i da je svom suprugu 23. žena i da ima potpunu slobodu.

- Ja sam mu 23. žena. Ko da on zna gdje je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u šta ubjeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovdje ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svijetu i tu ostajem živjeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovdje ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno - rekla je Alma.

Alma je aktivna na društvenim mrežama, i dijeli trenutke njene svakodnevice, te se može vidjeti da često putuje na egzotične destinacije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.