"TEŠKO GA JE VOLJETI"

Era Ojdanić progovorio o vezi sa 43 godine mlađom djevojkom: "Opasno je ljubomorna"

Ali sve ja to ispeglam da budu svi sretni i zadovoljni, kazao je Ojdanić

Era Ojdanić. Screenshot / YouTube

E. T.

1.9.2024

Srbijanski folk pjevač Era Ojdanić šokirao je javnost kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a sada je progovorio o njihovom odnosu, kazavši da je njegova partnerica jako ljubomorna kada pjeva na proslavama.

- Opasno je ljubomorna, ali teško je mene voljeti. Ali sve ja to ispeglam da budu svi sretni i zadovoljni - kazao je Ojdanić.

Pjevač je nedavno imao operaciju, ali je kako kaže, sve prošlo fantastično i sada se osjeća kao mladić.

- Ja se uvijek osjećam kao mladić, imam dobru ekipu i prijatelja i doktora i sudija i advokata, i svirača, tako da za mene nema zima. A imam i mladu devojku, ona me i pokidala... - našalio se Ojdanić i dodao da njegova partnerica nije mogla da dođe sa njim jer radi drugu smjenu.

- Čitao sam o Lazi i njegovoj djevojci, portali su brujali o tome! Nemam ništa protiv, mogu samo ovakve stvari da podržim. On i ja smo kao braća, jurimo 50 godina mlađe žene! Prave smo konjine u punoj snazi, ali u tome nema ništa loše! Tretiramo žene kao malo vode na dlanu, tako da s nama nikad nema problema. Mladi klinci treba samo da uče od nas - rekao je pjevač za srbijanske medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.