SKANDALI

Oštar okršaj supermodela Naomi Kembl i Ane Vintur

Naomi stigla tačno na vrijeme , ali je Ana pomjerila mjesto za dodjeljivanje nagrade jer je navodno željela da gleda teniski meč

Naomi Kembl. Instagram

I. B.

5.9.2024

Čini se da su supermodel Naomi Kembl i urednica časopisa "Vogue" Ana Vintur u svađi nakon što su se na dodjeli nagarada priređenoj u čast supermodela razmijenili oštre poruke.

Počelo je kada je Ana izašla na pozornicu na Harlem's Fashion Row Fashion Show i Style Awards kako bi Naomi uručila  nagradu Fashion Icon.

Ali Naomi još nije došla na dodjelu nagrade, što je urednicu jako naljutilo pa je rekla publici:

- Ja sam veoma tačna osoba i imam čast da se večeras predstavim nekoga ko često kasni.

Ana Vintur. Instagram

Ana je potom napustila ceremoniju i prepustila je glavnoj urednici Harper's Bazaara Samiri Nasr da uruči nagradu kasnije  te večeri.

Kada je Naomi izašla na binu, oštro je uzvratila Ani, rekavši: 

- Želim ovo da kažem, sve treba da bude onako kako treba. Nije bio moj izbor da imam drugu damu (Anu). Ali više volim ovu damu - misleći na Samiru. U tom trenutku se čuo veliki žamor u publici.

Naomi Kembl. Instagram

Izvori bliski ceremoniji kasnije su za TMZ rekli da je Naomi stigla tačno na vrijeme, ali je Ana pomjerila mjesto za dodjeljivanje nagrade jer je navodno željela da gleda teniski meč na US Open.

Također Ana je kasnije prikazana na teniskom prvenstvu u istoj haljini, kako sjedi sa prijateljima, uključujući svoju kćerku Beu.

Objavljeno da je Naomi bila jako uzrujana Aninim primjedbama, posebno zato što je njeno odsustvo značilo da je propustila revije na pisti i da će dizajneri koji su po prirodi jako tašti propustiti priliku da impresioniraju Anu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.