OTKRILA SVE DETALJE

Zvijezda Netflixa šokirala priznanjem: "Poznanik mi je ubacio drogu u piće i silovao me, bila sam prikovana"

Neću biti sama ni s jednim muškarcem s kojim nisam prijateljica najmanje pet godina, piše u svojoj knjizi

Meri Bonet. Instagram

E. T.

prije 3 dana

Zvijezda popularnog Netflixovog reality showa "Selling Sunseta", Meri Bonet (Mary Bonnet) u svojim novim memoarima "Selling Sunshine" je otkrila kako je jedan poznanik drogirao i čak seksualno napao.

Kako je objavio „People“, u šestom poglavlju knjige pod naslovom "Dno kamena", agentica za luksuzne nekretnine podijelila je s publikom događaj od prije deset godina koji se zbio na Dan sjećanja. Tada je upoznala čovjeka kojeg je nazivala samo Džo (Joe), a posljedice tog užasnog iskustva još uvijek je, navodi, proganjaju.

Naime, Bonet je bila pozvana u Džoeov dom u Los Anđelesu (Angelesu), gdje je očekivala da će joj se pridružiti još jedan njihov prijatelj s kojim se prije družila. Plan je bio "izaći sa zabavnom grupom". Džo joj je tada ponudio čašu "izrazito plave tekućine" za koju je tvrdio da je koktel od votke.

Onesvijestila se nakon pića

Ona piše da se zbog pića počela osjećati "omamljeno" i potom se onesvijestila.

- Kad sam se probudila, bila sam na njegovom krevetu, s rukama prikovanim za njegov madrac i hlačama oko gležnjeva. Bio je na meni i u meni - ispričala je agentica.

Stan je napustila urlajući i tresući se.

- Morala sam se stvarno vratiti u situaciju u koju se više nikada ne želim vratiti i stvarno razmisliti o tome kako bih je ispravno opisala - nastavila je priču, dodajući da je morala zbog svega dugo ići svom terapeutu. Nakon incidenta Bonet je odlučila kako više nikada neće ići u kuće ljudi koje ne poznaje.

- Neću biti sama ni s jednim muškarcem s kojim nisam prijateljica najmanje pet godina ili koji je 100 posto homoseksualac, tako da znam da sam sigurna - piše u svojoj knjizi.

Meri Bonet. Instagram

Bonet (44) je za People kazala kako je dobila podršku od Amanze Smit (Smith) i Tej Digs (Taye Diggs). Također je rekla da joj je njen bivši Džejson Openhajm (Jason Oppenheim), bio "jako dobar prijatelj, silno utješan i zaštitnički nastrojen". Što je proživjela tek je kasnije priznala svom suprugu Romainu Bonetu za kojeg se udala 2018.

Imala je veliku podršku

- Rekao mi je: “Oh dušo, žao mi je što si prošla kroz to”. Mislim, svaki dobar muž bi to učinio. Samo mi je pružao veliku podršku. Naprimjer kad sam imala problema sa seksom, jer se samo podsvjesno i nenamjerno nekako ukočim ili ako me neko dodirne, a nisam to očekivala, on mi je bio velika podrška i pokušavao je situaciju ne prihvatiti lično, razumije da je to samo okidač - kazala je za novine.

Za neupućene, reality "Selling Sunset" ušao je u svoju osmu sezonu i prati priču o životu grupe žena koje se bave prodajom nekretnina u Los Anđelesu za elitnu The Oppenheim Group te posluju s bogatima, slavnima i utjecajnima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.