DODJELA EMMY NAGRADA

Haljina joj jedva prekriva grudi: Svi zgroženi "sramotnim" izdanjem na crvenom tepihu

Kratka haljina je crvene boje i napravljena da naglasi široke kukove, velike grudi i minijaturan struk

Plejn Džejn. Tanjug / AP

Telegraf.rs

prije 2 dana

Sinoć se u Los Anđelesu održala još jedna dodjela "Emmy" nagrada, a gledaoci su pomno pratili što zbog samih dodjela, što zbog glamuroznog crvenog tepiha.

I ove godine, uspješne dame skrojile su najljepše haljine za ovaj event, ali jedna žena je imala drugačiju viziju.

Naime, na crveni tepih došetala je Plejn Džejn, takmičarka u poznatoj emisiji "Drag Race". U ovom takmičenju, muškarci daju svoj najbolji performans u kostimima žena, uglavnom provokantnijim izdanjima i sa specifičnom šminkom koja je karakteristična za ove takve animatore.

Međutim, Plejn Džejn iako je možda u okviru dreg-a da sve bude prenaglašeno, za ovaj događaj je mogla da izabere nešto glamuroznije, elegantnije i naravno, pristojnije u skladu sa samim događajem. To ne bi bio prvi put da jednu od "kraljica drag-a" vidimo u nešto pristojnijem, glamuroznijem izdanju.

Plejn Džejn. Foto: Tanjug / AP

Plejn Džejn je obukla crvenu haljinu, sa tankim bretelama, koje su se pomalo rastegle zbog velikih grudi. Kratka haljina je crvene boje i napravljena da naglasi široke kukove, velike grudi i minijaturan struk. 

Što se obuće tiče, visoka crna štikla bio je njen izbor. No, sandale su sprijeda napravljene od kaišića, zbog čega mnogi na mreži "X" komentarišu da se mali prst "jedva drži" da ne ispadne.

Plejn Džejn. Tanjug / AP

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.