OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE

Novi detalji o Paf Didiju: Otkriveno ko je prisustvovao mračnim zabavama

Među poznatim imenima, izdvajaju se Lebron Džejms, Džastin Biber, Ešton Kučer

Šon Kombs. Instagram

A. P.

jučer

Reper Šon Kombs (Sean Combs) poznatiji kao Paf Didi (Puff Dadyy) uhapšen je prošle sedmice zbog optužbi za reketiranje i trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije.

Detalji optužnice su nedavno objavljeni, a u njima se navodi kako su su pronađene prostorije koje su Didiju služile za podvođenje. Prostorije su bile prepune seksualne opreme i kamera, kojima su i snimane takozvane "Didijeve trake".

Zahvaljujući pomenutim kamerama Didi je imao priliku da i sa telefona redovno gleda sve što se događa u ovim sobama.

Osim toga, sumnja se i da je ovakve videosnimke namjerno čuvao kako bi mu poslužile za ucjene kojima će obezbijediti poslušnost i šutnju žrtava. 

Kao jedan od načina da ih prisili na seksualne odnose, Didi je koristio i vatreno oružje, pa su sada iz njegove kuće zaplijenjene i tri puške AR-15.

Šon Kombs. Facebook

Nakon toga počele su da se pojavljuju brojne spekulacije o tome ko je sve prisustvovao ovakvim žurkama i ko je posjećivao Didijeve sobe. Među poznatim imenima, izdvajaju se najbolji strijelac u historiji NBA lige Lebron Džejms, a spekuliše se i da su tu bili i Džastin Biber, kao i glumac Ešton Kučer.

Bibera je razotkrila Kloi Kardašijan, koja je u jednoj epizodi njihovog porodičnog šou programa još davne 2014. godine govorila o tajnama noćnih izlazaka. Kako je tada rekla, na jednoj žurci se našla sa Didijem, a tu je bio i tada 20-godišnji Džastin Biber.

S druge strane, Ešton Kučer je 2019. godine u jednom intervju kroz smijeh otkrio da je prisustvovao Didijevim zabavama, ali nije želio da otkriva detalje, te ga sada korisnici društvenih mreža napadaju, očekujući da otkrije šta se događalo.

Zbog brojnih zlodjela za koja se tereti, Didija upoređuju sa Džefrijem Epštajnom, koji je 2019. godine uhapšen zbog podvođenja maloljetnica, ali je umro u zatvoru nedočekavši suđenje.

Reper idalje odbacuje sve optužbe koje "uključuju u nezakonite radnje nasilja, uključujući seksualno nasilje, seksualnu trgovinu, prinudni rad međudržavni prevoz u svrhu prostitucije". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.