NEDAVNO OPERISANA

Sofija Vergara na snimanju u Madridu: Fanovima pokazala ožiljak na koljenu

Glumica nije otkrila razlog zahvata, samo da se o njoj brinuo njen novi partner

Vergara: Imala oepraciju prije 5 mjeseci. Instagram

Dž. R.

prije 4 sata 52 minute

Egzotična i atraktivna glumica Sofia Vergara na snimanju je u Madridu, a objavila je neke fotografije.

Brinuo se dečko

Vergara, 53, je pozirala u bijeloj haljini s prorezom. Sjedila je na stolici i podignula nogu te pokazala ožiljak na nozi nastao od posljedica nedavne operacije. Yahoo piše da je Vergara prije pet mjeseci operirala koljeno i da se još oporavlja.

Glumica nije otkrila obožavateljima zašto je išla na operaciju. Rekla je samo da se o njoj brinuo njezin dečko, ortopedski kirurg Justin Saliman. 

- Ako ikada budete imali ozbiljnu operaciju koljena, pobrinite se da imate zgodnog doktora koji će spavati s vama tu noć - poručila je tada.

Nevjerovatna hemija

Podsjećamo, o njihovoj vezi počelo se šuškati nakon što su snimljeni na sastanku u Beverly Hillsu u Kaliforniji krajem oktobra prošle godine. Nakon toga su ih paparazzi snimili još nekoliko puta.

Strani mediji početkom su godine pisali kako Sofijina i Justinova romansa nije potrajala. Izvor blizak glumici ispričao je tad da ona nije spremna za ozbiljnu vezu.

- Još uvijek postoji ta iskra između Justina i Sofije, no Sofia više uživa u tome da je solo, ne želi se smiriti ni uz koga, čak i ako između njih postoji ta nevjerojatna hemija - rekao je izvor. No čini se kako je njihova veza ipak opstala.

Vezu s hirurgom započela je nakon razvoda od Džoa Manganela (Joea Manganiella).

Justin je ranije bio u braku s glumicom Bree Turner, poznatoj po ulogama u serijama Grimm i The Ugly Truth. Proveli su zajedno deset godina, a razveli su se 2018. Imaju dvoje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.