KLUPKO SE ODMOTAVA

Šokantne tvrdnje: Pi Didi žrtvama u piće sipao lijek za umirivanje konja

Ksilazin pronađen u krvi žrtava

Među žrtvama bilo i maloljetnika. Facebook

E. Ag.

prije 4 sata 42 minute

Toni Bazbi (Tony Buzbee), advokat koji zastupa novih 120 optužnica s kojima se Šon Didi Kombs (Sean Diddy Combs) suočava, zgranuo je javnost tvrdnjama tokom nedavno održane konferencije za medije o reperovoj drami - da je on žrtvama „najprije sipao lijek za sedaciju životinja (konja) u piće, a onda ih napastovao". U pitanju je ksilazin, koji se „vidio" nakon što je izvjesni broj navodnih žrtava testiran.

Ovaj podatak i samog ga je zatekao.

- Nekoliko ljudi (koje predstavljam) podvrgnuto je testu i droga je bila itekako pronađena u njihovim sistemima. Za neke možda nikad niste ni čuli. Jedna od takvih je, recimo, ksilazin, za omamljivanje. Prema našim istraživanjima (tima), koristi se za umirivanje konja - prokomentarisao je, pa se prilično zadržao na slučaju jedne, onda dvadesetogodišnjakinje, koja je bila pozvana na izvjesnu hotelsku žurku repera.

- Bilo joj je drago (što je dobila poziv), pa je otišla. Dobila je onda svoje piće i dalje se više ničega ne sjeća. Toliko je bila loše da je završila u bolnici. U sistemu joj je pronađen kokain, kao i ksilazin - objasnio je onda on, bruji tamošnja štampa.

Poznate ličnosti bile gosti na zabavama. Facebook

Kako je dalje kazao - napadi su počeli da se odvijaju 1991. godine. Među i dalje navodnim žrtvama bilo je onda 25 maloljetnika. Jedan od njih je i izvjesni, tada, devetogodišnji dječak.

- Odveden je u Njujork na audiciju za „Bad Boy Records". Navodno je napastovan od Kombsa, pa onda i drugih u studiju, gdje mu je obećavan ugovor, kao i njegovim roditeljima - kazao je Bazbi.

Tokom stravičnog izlaganja, podsjetimo, napomenuo je kako će „doći dan kada će iznijeti i druga imena, pored Didijevog“ u javnost i „da ih ima mnogo". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.