NAKON BURNIH ODNOSA

Jelena Karleuša i Buba Corelli zakopali ratne sjekire: Ovo je dokaz

Da, smatram da su jako talentovani tekstopisci i producenti, bez obzira što onaj debeli ima neki problem sa mnom, rekla je Karleuša ranije

Karleuša i Corelli: Prate se ponovo na Instagramu. Instagram

A. O.

jučer

Burna historija odnose srbijanske pop pjevačice Jelene Karleuše i bh. repera Bube Corelija poznata je svima koji prate estradna dešavanja, a sada je, čini se, došlo do preokreta.

Naime, oni su bili u korektnim odnosima, pa nisu, a potom je Karleuša pohvalila Bubu i njegovog kolegu Jalu.

Poslije svega, Jelena i Buba prate se na Instagramu ponovo, a evo kako je "rat" između njih krenuo.

Naime, pjevačica je prije dvije godine izjavila da ima duet sa Bubom i Jalom, ali da ne želi da ga objavi, jer oni imaju duet sa dosta izvođača koji po njenom mišljenju nisu vrijedni pomena.


Dokaz da Karleuša ponovo prati Bubu. Screenshot

Treperi su brutalno odgovorili JK da može samo da "snimi reklamu o pelenama za odrasle" i "da je previše stara", a onda se ona nadovezala na tu izjavu, a duet nikad nije ugledao svjetlost dana.

- Mogla sam ja i na bolniji način da uzvratim onom Bubajali ili kako se zove... Da mu zatvorim sva vrata u Srbiji jednom slikom. Ali ja sam neko ko ne udara na slabije od sebe - napisala je tada Jelena.

Međutim, Karleuša je prošle godine pohvalila muzičare kada je gostovala na televiziji k1.

- Sviđaju mi se i ona dva lika - Jala i Buba.

- Molim, i dalje!? - pitao je voditelj.

- Da, smatram da su jako talentovani tekstopisci i producenti, bez obzira što onaj debeli ima neki problem sa mnom. Vjerovatno se loži na mene - prokomentarisala je pjevačica, da bi Buba poslije toga okačio njen TikTok snimak gdje u nikad boljoj formi pozira pored bazena uz pjesmu "Benga".

- Uh, mašala - napisao je Buba Corelli tada, a evo kao što se može vidjeti sada, oni se prate na Instagramu, pa možda taj duet od prije nekoliko godina i ugleda svjetlost dana, ali ostaje da čekamo i vidimo kako će se stvari dalje odvijati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.