NISU IMALE SREĆE

Iako su lijepe, uspješne i pametne, ove žene su bile prevarene: Doživjele su sudbinu "običnih"

Nataša je bila šokirana što joj ništa o tome nije ranije rekao, rekao je izvor

Bijonse i Nataša Bekvalac. Instagram

E. T.

prije 3 dana

Brojne uspješne i lijepe žene kako u Srbiji, tako i u Holivudu, doživjele su sudbinu "običnih" žena - njihovo poverenje, ljubav i pažnju partneri su uzeli zdravo za gotovo, pa su tako bile prevarene.

Nataša Bekvalac

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac bila je u braku sa Lukom Lazukićem, ali su se razveli nakon fizičkog nasilja koje je jpevačica pretrpjela od njega. Osim sramnog izliva bijesa, Nataša je od nekadašnjeg supruga doživjela još jednu vrstu izdaju. Naime, nakon razvoda ona je saznala da ju je Lazukić prevario za dupleks vrijedan 250.000 eura.

Naime, otkrila je da je stan koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade u kojoj ona živi, a za koji je Lazukić tvrdi da ga je kupio – zapravo u vlasništvu drugih ljudi.

– Jednog dana je došao i rekao da ima iznenađenje za nju. Poveo je nju i njene sestre u stan na spratu iznad, otključao ga i rekao: “Ovo je sada naše, kupio sam ovaj stan. Dao sam polovinu od 250.000 eura, a ostatak ću dati dogodine”. Nataša je bila šokirana što joj ništa o tome nije ranije rekao. Pričao joj je planira da ruši neke zidove, pokazivao joj je plan stana, objašnjavao kako će ga adaptirati. Ona mu je tada rekla da to mora pričekati jer je već bila trudna i na tome se sve završilo – ispričao je izvor za Kurir 2018. godine.


Nataša Bekvalac. Instagram

Da je sve to bila laž, pjevačica je saznala tek kasnije.

– Nekoliko dana nakon što je Luka pretukao Natašu, u nekretninu iznad njenog stana uselila se jedna porodica. Misleći da je taj stan Lukin i da su ti ljudi koji se useljavaju vjerovatno neki njegovi prijatelji ili rodbina, Nataša je pozvala jednog Lazukićevog prijatelja i pitala ga o čemu se radi. On joj je saopštio da stan nikada nije bio Lukin, već njegovog druga, koji mu je dao ključeve i zamolio ga da zainteresovanim kupcima otvori i pokaže stan. Malo je reći da je Nataša bila u šoku kad je to čula. Rekla je da ju je Luka i za to prevario – rekao je sagovornik Kurira.

Kaja Ostojić

Pjevačica Kaja Ostojić nedavno je stala na „ludi kamen“ četvrti put, a u emisiji „Ispovest“ koja se emituje na portalu Nova.rs prošle godine je otkrila da su je brojni bivši partneri varali.


Kaja Ostojić. Instagram

– Dešavalo se, varali su me, ne bih da imenujem i pričam o bilo kome u tom kontekstu, ali doživjela sam. Padalo mi je svašta na pamet u tim situacijma, ja imam Mesec u škorpiji, volim da se osvetim. Jednom dečku sam namjestila paparaco da ga slikaju sa jednom djevojkom koja mu je antireklama, ali se ta akcija završila polu uspješno, nije ih lijepo slikao. Rekla sam da ne mogu da se bavim time.

Aleksandra Bursać

I pjevačica Aleksandra Bursać imala je neprijatno iskustvo sa momcima.

– Treba prekinuti čim podigne glas na tebe, ja sam tako vaspitana. To što mi se desilo je bila javna prevara, ne znam da li su bili intimni, vidjela sam poruke i sve ono što se pisalo. Da mogu to da obrišem, obrisala bih, ali to je životno iskustvo i njegova sramota, nije moja – ispričala je Aleksandra i prokomentarisala djevojku sa kojom je prevario bivši partner, starletu Anđelu Vešticu:


Aleksandra Bursać. Grand Online

– Meni je to fascinantno, mi smo dva svijeta, ona je dala sve to u novine i hvala njoj. Ja se nikada nisam čula sa njom, ona je izjavila da nije znala da je on sa mnom, mi smo tek kasnije kačili slike na mrežama. Oni su se dopisivali na početku naše veze, mi smo izbacili slike na društvenim mrežama poslije šest mjeseci, to su bile slike sa mora i ona je to vidjela i dala novinama. Spasila me.

Dženifer Aniston

Na listi prevarenih poznatih žena našle su se i brojne svjetske ljepotice. Jedan od najpoznatijih primera svakako je Dženifer Aniston (Jennifer), glumica koju je širom svijeta priznat ljepotan Bred Pit (Bred Pitt) prevario sa Anđelinom Džoli (Angelina Jolie), tokom snimanja filma „Gospodin i gospođa Smit“. 

Dženifer Aniston. AP

Čini se da nijedna prevara nije toliko odjeknula i punila naslovne strane kao ova, te akteri čina, kao i Dženifer, mjesecima nisu mogli da napuste svoje domove bez horde paparaco fotografa koji su ih u stopu pratili.

Viktorija Bekam

Afera Dejvida Bekama (David Beckham) s početka 2000-ih godina i danas puni novine, a sve je počelo kada je nekadašnji fudbaler uslikan sa misterioznom brinetom. Ubrzo se ispostavilo da je u pitanju njegova lična asistentkinja, a cijeli slučaj je prilično dobro zataškan, te ni on ni Viktorija (Vitoria) nisu često govorili o momentu koji im je ozbiljno uzdrmao brak. 

Viktorija Bekam. glamourmagazine.com

Tek su se u nedavno objavljenom dokumentarcu o Bekamovom životu dotakli ovih trenutaka, ali je bilo jasno da su uspjeli da prevaziđu Dejvidov „peh“ i nastave zajednički život.

Dženifer Garner

Nekadašnji zlatni par Holivuda, Ben Aflek i Dženifer Garner (Jennifer), rastali su se prvenstveno zbog glumčeve borbe sa alkoholozmom. Međutim, u jednom momentu su se pojavile tvrdnje da ju je Ben prevario sa dadiljom. 

Ben i Dženifer. Screenshot

Njih dvoje te navode nikada nisu komentarisali, ali im brak u svakom slučaju nije opstao, te ona danas uživa sa javnosti ne toliko poznatim partnerom, dok je Aflek oženio nekadašnju ljubav Dženifer Lopez (Jennifer).

Bijonse

Izdaja je za Bijonse (Beyonce) poslužila kao gorivo za album pod nazivom „Lemonade“ koji je objavila ubrzo nakon što je otkriveno da ju je Džej Zi prevario. 

Iako je jedan dio javnosti navijao da ga pjevačica ostavi, ona to nije uradila već je riješila da „spasi“ svoj brak. 

Džej Zi i Bijonse. Instagram

Šta se tačno dešavalo unutar zidova njihovog doma nije poznato, ali su očigledno pronašli način da ponovo uspostave prihvatljiv odnos, pa ih i ovih dana često viđamo zajedno na crvenom tepihu.

Eva Longorija

Eva Longorija (Longoria) svojevremeno je bila u braku sa košarkašem Tonijem Parkerom  (Tony) kada je objavljeno da ju je prevario. 

Eva Longorija i Toni Parker. Instagram

Njih dvoje nisu uspjeli da ponovo nađu zajednički jezik te je brak ubrzo okončan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.