BALKANSKA ZVIJEZDA

Nakon turneje Aleksandra Prijović povlači se sa scene: Vrijeme za širenje porodice

Sljedeća godina je idealna za stvaranje novih pjesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje

Aleksandra Prijović - Avaz
Filip i Aleksandra - Avaz
Filip i Aleksandra - Avaz
Aleksandra i Filip - Avaz
Aleksandra Prijović - Avaz
+2
S. Čengić

prije 11 sati 6 minuta

Aleksandra Prijović svoju koncertnu turneju zaokružiće tamo gdje je ista i počela u Areni u Beogradu, godinu dana nakon što je iz nje počela da piše historiju.

Koncert koji je zakazala za 22. decembar rasprodat je za samo jedan dan, a pjevačica je sada otkrila da se povlači iz javnosti.

- Pa, baš zato što je od Beograda sve počelo. Beogradska publika mi je prva vjerovala i pomogla da se “moj glas daleko čuje”. Posebne emocije nosim od tog prvog dana. I evo sad već imam tremu pred taj posljednji 22. decembra – rekla je Aleksandra za „Blic“.

Za samo 24 sata Prijović je rasprodala četvrtu Arenu, a na pitanje da li je imala strah da još jedan koncert pusti u prodaju, Aleksandra kaže:

-Nisam imala strah, ali nisam ni vjerovala da će se za dan prodati. Baš zato pravimo za taj dan nešto posebno i drugačije od cijele turneje i koncerata koji su bili. Trudila sam se da u svakoj državi i gradu bude podjednako lijepo, vodila sam i u manja mjesta cijeli svoj tim i nigdje nisam štedjela kada je produkcija u pitanju. Zato baš Beograd zaslužuje da ih na posljednjem koncertu iznenadim. Ali, ja nikad ne pričam unaprijed već sam sa publikom izgradila odnos povjerenja. Zato znam da znaju da ćemo se sjajno provesti i da ću dati sve od sebe da kući odu nasmijani i da taj susret zajedno pamtimo dugo godina.

Borna Jakšić / Pixsell

Iako su prpreme za koncert u toku, pjevačica želi da se malo odmori, pa će se nakon spektakla u Beogradu povući iz javnosti.

- Aleksandra je zaslužila jednu pauzu (smijeh) Povlačim se iz javnosti… na neko vrijeme. Sljedeća godina je idealna za stvaranje novih pjesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje.

Aleksandra je za pomentuti portal govorila i o prošienju porodice, pa je nagovijestila da će se uskoro ponovo ostvariti u ulozi majke.

- Da se pita naš sin, odavno je trebalo društvo da dođe. Tako da, vjerovatno je i vrijeme – rekla je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.