NE PRESTAJE ŠOKIRATI

Šakira čisti i pjeva: "Mogla bih ubiti svog bivšeg"

Neobičan video objavila na svom TikToku

Šakira. TikTok/Print Screen

N. A.

15.2.2023

Pjevačica Šakira (Shakira) objavila je neobičan video na svom  TikToku. Na videu Šakira je u crnoj kombinaciju i čizmama na visoku petu, čisti tepih i lip synca pjesmu koja nosi zanimljivu poruku.

Naime, pjevušila je pjesmu "Kil Bil" (Kill Bill) američke kantautorice SZA. Stihovi pjesme govore o ubici po imenu Brid (Bride) i njenom cilju da se osveti svom bivšem momku tako što će ga ubiti.

- Mogla bih ubiti svog bivšeg, nije najbolja ideja. Njegova djevojka je sljedeća, kako sam dospjela ovdje? Mogla bih ubiti svog bivšeg, ali ga još uvijek volim. Radije bih bila u zatvoru nego sama - pjevušila je Šakira.

Pratitelje je iznenadila svojom novom objavom. 

"Nema šanse da je Šakira ovo objavila", "Ja kad se pretvaram da čistim kad očito imam pet služavki", "I ja isto čistim tepih u štiklama", "Čisti njegovu krv", "Mogao je ovo predvidjeti", "Oh ne, ubit će ga", neki su od komentara ispod videa.

Podsjetimo, Šakira i Žerard Pike (Gerarda Pique) prekinuli su prije nekoliko mjeseci. Priča se da je Šakira otkrila aferu Pikea zbog prazne teglice džema od jagode.

Snimila je pjesmu u kojoj progovara o prevari bivšeg supruga. U samo dva dana pjesma je skupila više od 86 miliona pregleda, a brojka se iz dana u dan povećava.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.