DRUGO MJESTO NA EUROSONGU

Fotografija Kaarija iz tinejdžerskih dana oduševljava sve

Finca prepoznajemo po crnoj kratkoj frizuri, brčićima i bradi, ali kao tinejdžer je furao sasvim drugačiji stil

Kaarija. Instagram

N. A.

19.5.2023

Nakon što je prije skoro sedam dana Lorin (Loreen) pobijedila na Eurosongu s pjesmom "Tattoo", bura se ne prestaje stišavati zbog činjenice da je favorit publike, Finac umjetničkog imena Kaarija, sa svojom pjesmom "Cha Cha Cha" završio drugi uprkos tome što mu je publika dodijelila nevjerojatnih 367 bodova.

Iako što nije pobjednik Eurosonga, čini se kako Kaariju čeka svijetla budućnost. Već danima njegovo ime ne silazi s naslovnica medija, a čini se i kako je skupio pravu vojsku fanova širom Evrope.

Na društvenim mrežama počela se širiti fotografija Kaarije iz tinejdžerskih dana, na kojoj je gotovo neprepoznatljiv. Danas ovog 29-godišnjeg Finca prepoznajemo po crnoj kratkoj frizuri, brčićima i bradi, ali kao tinejdžer je furao sasvim drugačiji stil.

Kaarija je u jednom videu na Instagramu s pratiteljima podijelio fotografiju na kojoj je kao srednjoškolac pozirao u društvu frontmena benda "The Rasmus Laurija Ylönena".

Kaarije. Instagram

Zanimljivo je da su upravo "The Rasmus" predstavljali Finsku na Eurosongu s pjesmom Jezebel 2022. godine, ali su u finalu prošli puno lošije nego Kaarija godinu poslije. Njihova je pjesma završila tek na 21. mjestu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.