HRVATSKI PJEVAČ

Petar Grašo nastupio u Srbiji pa ostavio sve bez teksta: Ono što smo doživjeli...

Došao je taj dan da i ja kao izvođač budem pozvan - rekao je Grašo

Grašo: Oduševio publiku. Twitter

D. H.

30.8.2023

Petar Grašo (47) nedavno je prvi put posjetio Leskovac u Srbiji. Pjevač se zabavljao na festivalu Roštiljada koji se tamo redovito održava svake godine. Prije koncerta poručio je da će se potruditi da svojom glazbom unese dašak morskog ugođaja u grad koji ima samo rijeku Veternicu.

- Prvi put sam u Leskovcu. Moja ekipa i ja smo proputovali cijeli svijet i malo toga nismo vidjeli. Uvijek smo jako uzbuđeni kad stignemo u neki novi grad. Iščekivao sam koncert u Leskovcu zbog nekih dragih kolega i prijatelja koji su mi godinama govorili koliko je ova manifestacija predivna. Došao je taj dan da i ja kao izvođač budem pozvan - rekao je Grašo, prenosi Kurir.

Splićanin obožava gastronomiju, a došao je u Leskovac sa svojom obitelji, čak je poveo i svoje roditelje. Srpski portal piše da je svojom izjavom sve prisutne ostavio bez teksta.

- Toliko volimo gastronomiju, moja obitelj i ja, i toliko smo čuli o gostoljubivosti ovog grada da su čak i moji roditelji, koji su već u godinama i ne putuju često, došli sa mnom i s nekim dragim prijateljima. Što se tiče hrane, mi kao obitelj već dugi niz godina poslujemo u restoranskom sektoru i radimo s vrhunskom hranom.

Ali ono što smo doživjeli, posebno što se tiče roštilja koji je zaštitni znak Leskovca, to ste vi prvaci svijeta. Mislim da ste svjetska klasa kad se radi o srdačnosti i gostoljubivosti - poručio je Grašo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.