BROJNI NEZADOVOLJNI

Oglasili se iz HRT-a nakon kontroverznog gostovanja Lepe Brene: Iskoristila je gostovanje

Mnogim gledateljima se nije svidjelo što je pjevačica iskoristila priliku izreklamirati svoj najnoviji modni brend

Brena: Gostovala na HRT-u. HRT

N. H.

9.12.2023

Gostovanje Lepe Brene Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) u emisiji "Kod nas doma" izazvalo je mnoštvo negativnih komentara. 

Mnogim gledateljima se nije svidjelo što je pjevačica iskoristila priliku izreklamirati svoj najnoviji modni brend, čarape iz kolekcije "Lady B".

Brena je pričala o čarapama nekoliko minuta, dok je voditeljica Iva Šulentić samo nijemo gledala i smiješila se, što je mnogima zasmetalo. 

O svemu se oglasio HRT i urednica emisije Elizabeta Biočina.

- Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenarij gostovanja sadržavao je sljedeće teme: predblagdansko vrijeme, kako ga ona provodi sa svojom obitelji, o njezinim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njezina pjevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodanih Arena Aleksandre Prijović i najava njezinog koncerta u Areni Zagreb sljedeće godine. 

No, unatoč toma gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi poduzetnički projekt. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslijepodnevne zabavne emisije nije imao namjeru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda - poručili su s HRT-a, prenosi Slobodna Dalmacija.

Dio u kojem je Brena hvalila svoje čarape izrezan je iz emisije.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.