MODNI DOGAĐAJ

Slavna pjevačica u ekstravagantnoj haljini zbog koje je pola Pariza pocrvenilo

Visoka moda u Parizu

Kejt Peri. Instagram

I.B.

prije 6 dana

Keti Peri nedavno je najavila svoj povratak na scenu nakon duže pauze, a sada se pojavila na jednom od najiščekivanijih modnih događaja godine u toaleti o kojoj se priča.

Vogue World je prerastao u tradicionalni događaj koji prati cjeli svijet! Ovog puta, adresa je bila – Pariz!

Poznate dame – manekenke, glumice, pjevačice, sportistkinje i slavne žene iz drugih sfera – uz pomoć svjetskih dizajnera i kreatora pokazale su svoja vrlo upečatljiva modna izdanja. Neke su spektakularne, a neke ipak nisu pobrale mnogo komplimenata.

Jedna od njih je i slavna pjevačica Keti Peri, o kojoj se nižu negativni komentari na društvenim mrežama.

Naime, Keti nam je svojom odjevnom kombinacijom pokazala da puca od samopouzdanja, što je odlično, ali i da zaista nema granice kada želi da privuče pažnju medija.

Kreacija iz arhiva brenda Noir Kei Ninomiya je zaista visoka moda, ali se nije dopala fanovima slavne pjevačice, kao i modnim kritičarima širom svijeta.

Peri se poprilično razgolitila u haljini sa geometrijskim prorezima, ukrašenoj mnoštvom cvjetnih ukrasa u boji kajsije. Balskog kroja i efektna zbog svoje crne boje, ova toaleta je dan kasnije najčešće djeljena haljina s događaja Vogue World: Paris, ali komentari uglavnom nisu pozitivni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.