EMOTIVNE RIJEČI

Pjevačica se oglasila povodom godišnjice smrti majke

Ne mogu da zaboravim nikada njene riječi

Pjevačica Rada Manojlović. Društvene mreže

A.P.

18.7.2024

Popularna pjevačica Rada Manojlović veoma rano je iskusila odlazak majke, koja je preminula prije tačno dvadeset godina. 

Naravno, ona ni poslije toliko godina nije uspjela preboliti njenu smrt. Tako se i ove godine oglasila na društvenim mrežama sa emotivnim riječima. 

- Ljudi mi uvijek govore da izgledam baš kao ti. Ne bih to mijenjala ni za šta na svijetu. Volim te mama! 20 godina živiš kroz nas, u nama, sa nama… Doživotno! Obećavam – napisale su pjevačica i njena sestra. 

Radina majka preminula je od teške i opake bolesti, godinu dana nakon njenog otkrivanja. Bolest i rani odlazak iznenadili su cijelu porodicu, te time ostavili veliki ožiljak na nju.

– Kada se moja mama razbolila, bolovala je godinu i po dana, ja to uopće nisam doživljavala ozbiljno. Ne mogu da zaboravim nikada njene riječi, ona je bila isto kao i ja, kada se nečega plašim volim da mi neko da neku potvrdu, kada pitam: „Šta misliš, da li će biti sve uredu?“, da mi neko kaže: „Hoće“, i da se ja smirim. Sjećam se, naša majka je stalno, ona je osjećala i imala taj strah, i često je pitala mene i sestru: „Šta mislite hoće li vaša majka da ozdravi?“, a mi smo joj govorile: „Naravno mama“ – ispričala je Rada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.