TVRDNJE PRIJATELJA

Je li zaista kraj ljubavi Dženifer Lopez i Bena Afleka: Papiri za razvod završeni prije mjesec

Par je posljednji put fotografisan zajedno 30. marta

Dženifer Lopez i Ben Aflek. Instagram

Z. K.

1.8.2024

Mjesecima se govori o razvodu Dženifer Lopez (Jennifer) i Bena Afleka (Affleck). Par se o navodima nije oglašavao, ali su njihovi prijatelji riješili da progovore. Oni su otkrili za „Daily Mail“ da supružnici žele da se razvedu nakon što je i posljednji pokušaj pomirenja propao.

Kako se navodi, papiri za razvod para su završeni, ali još uvijek nisu predati, tvrdi više izvora za pomenute medije.

Vijest prati Aflekovu kupovinu nove vile u Pacifik Palisadesu u srijedu, 24. jula, na dan kada je Lopez slavila rođendan. Prijatelji pjevačice i glumice tvrde da ju je njegova kupovina kuće dotukla i da je bila "kap koja je prelila čašu".

Njegova kupovina je uslijedila nekoliko dana nakon što je par stavio na prodaju zajedničku vilu na Beverli Hilsu.

- Završili su papire za razvod prije mjesec, ali čekaju pravo vrijeme da ih podnesu - tvrdi jedan izvor blizak paru i dodaje:

- Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako imaju veliku ljubav jedno prema drugom i kako su se borili da to uspije, ali nisu uspjeli. Iskreno, na kraju nisu mogli da dođu do kompromisa. Ono što su imali ranije je nestalo i oboje su to prihvatili.

Par je posljednji put fotografisan zajedno 30. marta. Od tada su ljeto proveli odvojeno, Dženifer uglavnom na istočnoj obali, dok je Ben ostajao kod kuće u Los Anđelesu. Čak su i drugu godišnjicu braka proveli u različitim gradovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.