NOVA SEZONA

Evo šta čeka takmičare "Supertalenta"

Audicije su krenule kao potočić, a pretvorile su se u bujicu

Žiri takmičenja. Nova TV

S. Čengić

prije 4 dana

Da bi kandidat u "Supertalentu" dobio zlatni taster, mora biti potpuno drugačiji od drugih, mora biti poseban i imati nešto specijalno, ali definitivno mora odskakati od drugih, objašnjava Maja Šuput.

Uhodana ekipa je tu, a nije nedostajalo ni kandidata koji se žele predstaviti u 11. sezoni "Supertalenta", koji bi uskoro trebao krenuti s emitiranjema na Novoj TV. Sve nastupe takmičara koji su skupili hrabrost i odlučili pokazati svoj talent pred velikom i vjernom publikom i ove će godine ocjenjivati uigrani žiri kojeg čine Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić. Voditeljski će dvojac biti uigrani Frano Ridjan i Igor Mešin.

- Prije samog početka snimanja uvijek smo jako uzbuđeni. Ne znamo što nas čeka i ne znamo koliko su se drugi članovi žirija promijenili, pa onda ne znamo ni kako ćemo se slagati ove sezone. Želimo ono najbolje za publiku, za nas same i naravno za kandidate, pa je uzbuđenje na nivou - objašnjava Maja Šuput.

Maja Šuput. Nova TV

Žiri je na snimanjima audicija za jedanaestu sezonu već upoznao nove kandidate i svjedočio njihovim nastupima, a gledateljima najavljuju sezonu prepunu zabave, iznenađenja i šokantnih trenutaka. Slikovito je to opisao Davor Bilman. 

- Audicije su krenule kao potočić, a pretvorile su se u bujicu. Osjećam se neopisivo i jedva čekam da krene sezona da gledatelji mogu vidjeti ono što smo mi vidjeli, čuli i osjetili - svim osjetilima - otkriva Davor Bilman koji dodaje da gledatelji u novoj sezoni mogu očekivati ozbiljne talente.

Iz produkcije su rekli kako je žiri u proteklim sezonama imao prilike svjedočiti najraznolikijim nastupima i životnim pričama kandidata, ali i dodali kako je ovaj show "nepresušan izvor neočekivanih i iznenađujućih talenata potvrdit će nova sezona koja pomiče granice".

- Prema onome što sam vidjela na audicijama, krenuli smo stepenicu dalje. Definitivno sam vidjela neke talente koji dosad nisu dolazili u našu emisiju, što me jako veseli - tvrdi Maja naglašavajući da su upravo neočekivani i dosad neviđeni nastupi najzabavniji dio ovog showa.

Žiri takmičenja. Nova TV

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.