VRIJEDNE NEKRETNINE

Dobio je stan u Dubaiju od tate: Goga Sekulić naslijedila pravo bogatstvo

Sestra je dobila kuću na moru, a ja sam dobila planinu u Mojkovcu, kazala je Goga

Goga Sekulić - Avaz
Goga Sekulić - Avaz
Goga Sekulić - Avaz
Goga Sekulić - Avaz
Goga Sekulić - Avaz
+13
S. Č. / Telegraf.rs

prije 2 dana

Pjevačica Goga Sekulić otkrila je da joj sin kasni u razvoju i da je zbog toga, čim je primijetila, iz inostranstva došla u Srbiju kako bi potražila pomoć najboljih.

Sa Urošem, s kojim je i dobila nasljednika Vasilija, u dobrim je odnosima, a nedavno je i otkrila da je sin već dobio na poklon stan u Dubaiju.

- Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti. Dobio je stan u Dubaiju od tate. Tata mu stiže iz Ciriha na rođendan. Najbitnije mi je da oba roditelja budu tu. Djeca treba da budu maksimalno ispoštovana i voljena. Da oba roditelja učestvuju u odrastanju djeteta - smatra ona i otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

- U dobrim smo odnosima, jako korektnim. Voljela bih tako da ostane - zaključila je Goga, pa jednom prilikom progovorila o nekretninama.

- Pošto se pjevači hvale da imaju mnogo nekretnina, evo reći ću i ja, imam dva stana i jedan auto. Stan na Vračaru vrijedi 300.000 eura. Porez na njega sam uredno platila, rekla je Goga kroz osmijeh u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

Osim toga pjevačica i njena rođena sestra naslijedile su i veliko bogatstvo u Crnoj Gori.

- Sestra je dobila kuću na moru, a ja sam dobila planinu u Mojkovcu - ispričala je Goga u emisiji ''Zvezde Granda Specijal'' pa dodala:

- Ne planinu bukvalno, više brdo, ali ne smijem da kažem koliko je to brdo. Mnogo hektara ima.

A na pitanje šta planira da uradi sa tolikom zemljom, Sekulić odgovara:

- Pa mislila sam neki rafting. Mislim u budućnosti, kad se ode u penziju mora nešto da se radi, pjevat ću sa brda - našalila se ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.