VOĐA INSTRUKTORA

Krio je kao zmija noge nakon razvoda: Bajaga i njegova devojka uhvaćeni kako se raspravljaju na ulici

Muzičar nikada nije bio previše pričljiv o porodici, u nekim intervjuima rekao je poneku riječ o djeci, sinu i kćerki

Snimljeni na ulici. Screenshot

Telegraf.rs

prije 5 dana

Vijest da se Momčilo Bajagić Bajaga razvodi od supruge Emilije je uzburkala je i šokirala javnost prije dvije godine.

Bajaga nikada nije želio pričati o novoj izabranici, a sada su snimljeni na ulici u toku rasprave. Muzičar nikada nije bio previše pričljiv o porodici, u nekim intervjuima rekao je poneku riječ o djeci, sinu i kćerki, koji su odrasli ljudi, kao i o supruzi, o kojoj je imao samo riječi hvale.

Tako se stekao utisak da je njihov brak idealan i da nema nikakvih trzavica, ali izgleda da to nije bilo tako.

Kako je tada izvor naveo, između Bajage i Emilije već dugo nije štimalo kako treba i njih dvoje duže vrijeme nisu živjeli zajedno, pa je razvod bio neminovan.

- Ne znam tačan razlog zbog kojeg su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živjeli zajedno. Vjerovatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podnijeli zahtjev za sporazumni razvod, ali kako se to nije desilo, odlučili su da brak i formalno okončaju - rekao i izvor.

- To se se desilo u maju 2021, kada je bilo posljednje ročište na sudu i tad je razveden njihov brak. Emilija i Bajaga su u braku stekli imovinu koju su ravnopravno podijelili, jedan stan u Beogradu je pripao njoj, a drugi njemu - navodi sagovornik blizak muzičaru.

Kantautor nije nipošto želio da se ova vijest proširi u medijima i na sve načine je htio da sakrije da se razveo od žene, tvrdi izvor.

- On ne voli da se njegovo ime provlači po novinama u drugom kontekstu osim kad je muzika u pitanju. O razvodu, znam pouzdano, ni svojim prijateljima nije pričao detalje. Nekolicina njih zna za to, ali ga ništa ne pitaju - ispričao je tada izvor za Kurir.

- Bajaga održava redovan kontakt s decom, postao je deda jer je njegov sin dobio dijete, po tom pitanju sve funkcioniše u najboljem redu. Koliko znam, i njegova bivša žena također s djecom ima redovan kontakt i viđaju se, ali ne znam u kakvom je odnosu s Bajagom nakon razvoda - rekao je on tada, prenosi Telegraf.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.