"PRAVA LJUBAV"

Lana Jurčević se rasplakala zbog pjesme koju je snimila prije 18 godina: Javio joj se Luka Nižetić

Maki me sad treba više, a vi me nemojte zaboraviti, poručila je pjevačica

Lana Jurčević. Instagram

E. T.

prije 9 sati 30 minuta

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je objavila svoju reakciju kad je na radiju čula pjesmu “Prava ljubav” koju je prije 18 godina snimila s Lukom Nižetićem, a iako je izašla davno u javnost, pjesma je i danas veliki hit.

- Imala sam totalni meltdown kad je ovo došlo na radiju. Fali mi mjuza jako, ali jednostavno. Maki me sad treba više, a vi me nemojte zaboraviti. Volim vas - poručila je pjevačica fanovima uz video.


U opisu videa se nadovezala: “Maki i ja plačemo u duetu. Gledat ćeš ti još svoju mamu kako radi ono što joj srce najviše voli. Nešto je u zraku, stalno me tagujete u zadnje vrijeme na pjesme, stalno se vrte. Hvala svima na preslatkim porukama, sve ih čitam”.

Lani se potom u komentarima javio i Luka Nižetić. "Prava ljubav. Zauvik", napisao je.

Podsjećamo, Lana Jurčević rodila je u novembru prošle godine. S partnerom Filipom Kratofilom dobila je kćerkicu Majlu Lili (Maylu Lily). Prvi nastup otkako je rodila imala je u junu u Mariboru.

"Mamu pozvali u izlazak", napisala je u videu u kojem je pokazala kako je prošao njen prvi koncert te uz objavu dodala: "Moja najdraža verzija izlaska. Ovako ih ja zamišljam. Volim!"

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.