JE LI PRIMJERENO

Selena Gomez prisno zaplesala s kolegom: Pratioci iznenađeni onim što su vidjeli

Uživali su u noćnom izlasku na koncertu Sabrine Karpenter

Selena Gomez i Edgar Ramirez. TikTok

E. Ag.

prije 19 sati 53 minute


Selena Gomez i njeni prijatelji uživali su u noćnom izlasku na koncertu Sabrine Karpenter (Carpenter) u njujorškom Madison Square Gardenu u nedjelju navečer. Seleni su se pridružile kolege iz filma Emilia Perez, a posebnu pažnju privukao je Selenin ples s Edgarom Ramirezom.

U videu objavljenom na TikToku vidi se da Selena pleše uz pjesmu Espresso, u jednom trenutku pridružuje joj se Edgar, a zatim nastavljaju zajedno plesati. Mnogi su u komentarima istaknuli da Selena i Edgar izgledaju previše prisno i da je cijela situacija pomalo neprimjerena.

"Zbunjena sam, mislila sam da je ona u vezi s Benijem Blankom (Benny Blanco)", "Po meni je ovo red flag", "Zamislite da Beni ovako pleše s nekom drugom curom", "Izgledaju previše prisno", samo su neki od komentara.

Selena je također na Instagramu podijelila video u kojem pleše na pjesmu Juno ranije tokom večeri označivši dečka Benija Blanka u opisu, a on joj je tu objavu i komentirao.



Podsjetimo, Selena je početkom avgusta potaknula glasine o zarukama s dečkom Benijem Blankom kad je objavila fotku na kojoj zajedno poziraju ispred ogledala, a na svoj prst stavila je emotikon srca.

Međutim, pjevačica i njen dečko još nisu službeno potvrdili vijest o zarukama ili mogućem vjenčanju, no Blanko je u nedavnom gostovanju u emisiji The Howard Stern Show potvrdio da je njihova veza ozbiljna i da želi zasnovati brak i porodicu sa Selenom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.