PONOVNI SPEKTAKL

Aleksandra Prijović vraća se u Sarajevo: Još jedna noć za nas u Zetri

Nakon koncerata Prijović planira pauzirati muzičku karijeru i posvetiti se porodici

Aleksandra Prijović - Avaz
Aleksandra Prijović - Avaz
Aleksandra Prijović - Avaz
Aleksandra Prijović - Avaz
Aleksandra Prijović - Avaz
+4
S. Čengić

prije 13 sati 48 minuta

Srbijanska pjevačica i regionalni fenomen Aleksandra Prijović najavila je četvrti koncert po redu u Sarajevu, a koji je zakazan za 6. decembar 2024. godine.

Novi koncert

Nakon što je u Beogradu i Zagrebu najavila po još jedan koncert za kraj, na red je došlo i Sarajevo gdje se vraća po četvrti put nakon što je prošle godine održala tri koncerta zaredom.

- Sarajevo, još jedna noć za nas u Zetri - napisala je Aleksandra na Instagramu najavljujući još jedan koncert u okviru turneje “Od istoka do zapada”.

Turneja pod nazivom “Od istoka do zapada” održana je u brojnim gradovima širom regiona, a nedavno je zakazala i šesti koncert u Zagrebu.

Pored toga, održat će i koncerte u Splitu 10. novembra te u Beogradu 22. decembra, koji će ujedno označiti i kraj turneje.

Zaslužila pauzu

Nakon koncerata Prijović planira pauzirati muzičku karijeru i posvetiti se porodici. Ona je u intervjuu za Blic.rs izjavila da ne planira više nastupa poslije 22. decembra.

- Zaslužila sam jednu pauzu. Povlačim se iz javnost na neko vrijeme. Naredna godina je idealna za stvaranje novih pjesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje - navela je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.