PJEVAČKA ZVIJEZDA

Aco Pejović dolazi u Ljubuški: Pjevat će svoje najveće hitove

Pejović je u proteklih nekoliko godina napunio sve velike sportske dvorane i arene u regiji

Pejović: Opjevao brojne hitove. PR služba

prije 4 sata 34 minute

Regionalna pjevačka zvijezda Aco Pejović priprema koncertni spektakl u Ljubuškom, koji će se održati u subotu, 9. novembra u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški, s početkom u 20:30 sati!

Od aktualnih hitova poput „Soba 501“, „Poslednji valcer“ i „Baraba“ pa sve do njegovih bezvremenskih pjesama „Sve ti dugujem“, „Jednom se živi“, „Ne pitaj“, „Makar zadnji put“, „Da si tu“, „Nisam pao“, „Nema te, nema“, „Opušteno“ i drugih, Aco Pejović će za svoje hercegovačke fanove u Ljubuškom otpjevati sve svoje najveće hitove.

Hotel tuge

Aco Pejović je ovog proljeća nakon čak devet godina diskografske pauze objavio novi studijski album „Hotel tuge“ s 12 novih pjesama, a album je bio svojevrsno zagrijavanje pred veliku jesensku turneju u sklopu koje popularni pjevač stiže u Ljubuški 9. novembra.

Pejović je u proteklih nekoliko godina napunio sve velike sportske dvorane i arene u regiji. Zagrebačku arenu je rasprodao do posljednjeg mjesta dva puta i to kao od šale, u rekordnom roku, potvrđujući da je u cijeloj regiji muzička mega-zvijezda. 

Nasljednik Tome Zdravkovića

Zbog njegovih maestralnih izvedbi pjesama za film „Toma“ i njegovog pjevačkog senzibiliteta, mnogi su glazbeni kritičari upravo Acu Pejovića prozvali nasljednikom Tome Zdravkovića, a pjesma „Ponoć“ postala je nezaobilazna na svim feštama. Ovaj je karizmatični pjevač definitivno poznat po svojim emotivnim interpretacijama i baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a ujedno je i miljenik ženske publike svih generacija.

Ne propustite nezaboravnu glazbenu noć s Acom Pejovićem 9. novembra u Ljubuškom i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

Pretprodaja ulaznica je već započela, a uz online prodaju u sustavima Adriaticket i Entrio.ba, ulaznice se mogu kupiti i na ovim prodajnim mjestima:

- Ljubuški: Platform 9/34 i Caffe Bar Sirius,

- Grude: Benzinska crpka Grafotisak,

- Posušje: Caffe Bar u sklopu PC Divna,

- Široki Brijeg: Caffe Bar Azur,

- Mostar: Charlie Bar i Info pult Mepas Malla,

- Čapljina: Caffe Bar Absolute,

- Međugorje: Caffe Bar Gringo,

- Vrgorac: Caffe Bar Strada.

Pejović: S jednog od nastupa. PR služba

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.