BH. PJEVAČICA

Šejla Zonić o tome šta je sebi zamjerala u Zvezdama Granda: "Možda će grubo zvučati, ali tako je"

U Zvezdama Granda je od samog početka bila među favoritima publike, ali je kazala da se na nekim stvarima morala poraditi

Šejla Zonić. Grand

Avaz.ba

prije 7 sati 45 minuta

Bosanskohercegovačka pjevačica Šejla Zonić je kazala za "Grand" da nema namjeru da se opredijeli za jedan muzički žanr. 

- Često me pitaju: "Ko si ti sad od svega ovoga?", a ja kažem: "Zavisi u kom periodu života." Kada sam bila tinejdžer, bila sam pop pjevačica, kada sam studirala, onda džez pjevačica, a nakon toga sevdalinke. Sve to sam prigrlila i u svemu se vidim. Kažem da sam umjetnik i nemam namjeru da se opredjeljujem - rekla je za Grand.

U Zvezdama Granda je od samog početka bila među favoritima publike, ali je kazala da se na nekim stvarima morala poraditi.

- Možda će grubo zvučati, ali ništa nije valjalo osim pjevanja. Prvo, stajling. Kod nas takmičara to bude još svježe. Uvijek je eksperimentisanje, nema se vremena, sve u posljednji čas. Šta obući, kakva frizura... Nemaš vremena da tražiš nešto drugo ako se pogriješi, jer je za sat vremena snimanje - rekla je.

Dodala je kako su je mnogi često kritikovali zbog odjevnih kombinacija i da se nije osjećala ugodno, kao i da joj je tek u finalu bilo prijatno u vlastitoj koži.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.