LUKSUZNI AUTOMOBILI

Bentley u ponudi ima opciju koja odvaja bogate od bogatih

Nakon satova koji vrijede koliko i dobar automobil, došlo je vrijeme za zlatne dugmiće za ventilacijske otvore

U ponudi su i drveni furniri otvorenih pora. Agencije

H. J. I.

28.5.2022

Kožne presvlake, grijanje stražnjih sjedala ili možda masaža za vozača? Nemojmo biti smiješni, Bentley je u svoju ponudu uveo nove dodatke koji nemaju previše smisla, ali će svakako impresionirati znatiželjnike.

Šta još možemo učiniti čudnim, ispraviti ili poboljšati? S takvim se zadatkom svakodnevno susreću ljudi iz Mullinera koji moraju Bentleye učiniti još luksuznijima. Nakon satova koji vrijede koliko i dobar automobil, došlo je vrijeme za zlatne dugmiće za ventilacijske otvore.

Ozbiljno. Ovdje su zlatne ručke napravljene kao referenca na Sir Henryja Birkina, koji se utrkivao s Bentleyjima 1920-ih i 1930-ih stoljeća. Prije su se pojavili u ograničenoj seriji "Number 9 Edition".



Zlatne ručke za ventilacijske otvore. Agencije

U ponudi su i drveni furniri otvorenih pora. Kako bi dojam bio što prirodniji, lak je debljine samo 0,1 mm, iako ima tri sloja. Brušenje se vrši ručno. Sve to kako biste osjetili pravu prirodu drveta kada ga dodirnete.

Odjel Mulliner ima sve više poslova, pored pandemije i ratne situacije. Od 2020. zanimanje za sofisticiranu dodatnu opremu poraslo je za 200 posto, što znači da s proizvodnih traka dnevno silaze tri primjerka koje je Rafinirao Mulliner.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.