MOĆAN SKUP

Košarkaška elita okupila se u Zagrebu, sve spremno za veliki spektakl

Dan uoči utakmice organizovana je gala večer na kojoj su se okupile brojne zvanice, među kojima je bio i bh. reprezentativac Musa

Brojne zvanice na gala večeri - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5
E. Ć.

4.9.2024

Zagrebačka Arena sutra će ugostiti Memorijalnu utakmicu u čast legendarnog Dražena Petrovića.

Dan uoči utakmice organizovana je gala večer u zagrebačkom Vestinu gdje su se okupile brojne zvanice. Među njima je bio bh. reprezentativac Džanan Musa, njegov saigrač iz Reala Valter Tavareš (Walter Tavares), Felipe Rejes (Reyes), ali i brojne legende, između ostalih, Toni Kukoč, Bogdan Tanjević, Željko Obradović, Svetislav Pešić, Dino Rađa i Vlade Divac.

NBA petorka

Pripremljen je sjajan program utakmice, a spektakl će, u svojstvu gostiju, otvoriti NBA petorka koju čine Luka Dončić, Goran Dragić, Bojan Bogdanović, Dario Šarić i Ivica Zubac.

Centralni događaj je utakmica između Hrvatske i euroligaških zvijezda pod imenom "Team Dražen".

"Team Dražen" vodit će Obradović i Spahija, a na raspolaganju su Marselinjo (Marcelinho), Larkin, Dimitrijević, Musa, Obst, Marinković, Blažič, Šengelija, Pierre, Tavareš, Lesor (Lessort) i Marjanović.

Velikih 60 

Za reprezentaciju Hrvatske igrat će: Goran Filipović, Martin Junaković, Krešimir Radovčić, Antonio Jordano, Mateo Drežnjak, Filip Krušlin, Mario Hezonja, Dario Drežnjak, Toni Nakić, Krešimir Ljubičić, Roko Prkačin i Danko Branković.

Memorijalna utakmica igra se 60 godina nakon što je u Šibeniku rođen jedan od najpoznatijih svjetskih košarkaških virtuoza. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.