NOGOMET

Pripremite se za spektakularnu nogometnu subotu

Uživanje za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu

Ilustracija

Sponzorisani tekst

28.9.2018

Posljednja subota u septembru donosi nam nekoliko velikih nogometnih derbija širom Evrope. Najprije će u subotu na teren od 13.30 sati izaći Vest Hem i Mančester junajted. Taj bi meč mogao biti odlučujući za Žozea Murinja (Josea Mourinha) na klupi "Crvenih đavola". 

Od 13 sati igra se veliki rimski između Rome za koju nastupa Edin Džeko i Lazija, za koji igra Senad Lulić. "Vučica" važi za favorita, a kladionica MOZZART za pobjedu Rome nudi kvotu od 2,30, na remi 3,45, dok je na pobjedu Lazija 3,05.

Od 16.30. u susjednoj Hrvatskoj na Poljudu igraju ljuti rivali Hajduk i Dinamo za koji nastupaju Amer Gojak i Izet Hajrović.

U Francuskoj je najzanimljiviji meč Nice, u čiji se sastav vraća Mario Baloteli (Balotelli), i najskuplje francuske ekipe Pari Sen Žermena. Taj meč je na rasporedu od 17.15 sati.  

U  Seriji A od 18.00 očekuje nas okršaj aktualnog prvaka i viceprvaka, Juventusa za koji igra naš Miralem Pjanić i Napolija. 

Pola sata kasnije, u Londonu se igra veliki derbi između Čelzija i Liverpula. U istom terminu u Bundesligi se sastaju Bajer Leverkusen i Borusija Dortmund.  

Kao šlag na tortu, nogometni dan završava se velikim madridskim derbijem Reala i Atletika koji je na programu od 20.45 sati. 

Ovdje možete pogledati kompletnu sutrašnju ponudu kladionice MOZZART.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.