NEUGODNA SITUACIJA

Englesku zvijezdu u finalu Eura će bodriti supruga, ali i ljubavnica: Zaštitari već dobili posebne upute

Osim poteškoća s čuvanjem opasnih zvijezda "Crvene furije", njega će neugodnosti čekati i na tribinama Olimpijskog stadiona u Berlinu

Kajl Voker. AP

N. H.

13.7.2024

Kajl Voker (Kyle Walker) je jedan od najiskusnijih igrača koji će nastupiti u finalu Evropskog prvenstva. 

Defanzivac Mančester sitija i engleske reprezentacije će skoro pa sigurno započeti od prve minute protiv Španije, te imati zadatak da ukroti Niku Vilijamsa (Nico Williams).

Međutim, osim poteškoća s čuvanjem opasnih zvijezda "Crvene furije", Vokera će neugodnosti čekati i na tribinama Olimpijskog stadiona u Berlinu. 

Naime, prema navodima britanskih medija, svoj dolazak na utakmicu su najavile njegova supruga Eni Kilner (Annie), ali i ljubavnica Lorin Gudman (Lauryn Goodman). 

Spomenute žene su bivše prijateljice, a Voker s obje ima djecu. 

Prema navodima, zaštitari u Njemačkoj su dobili posebne upute da drže Gudman daleko od Vokerove supruge kako ne bi došlo  do potencijalnog incidenta. 

Osim zaštitara, u odbranu Kilner su stale i popularne "WAGS-ice" engleskih reprezentativaca, a to su supruga golmana Džordana Pikforda (Jordan Pickford), Megan, djevojka Luka Šoa (Luke Shaw), Anuška Santos (Anoushka), te djevojka Bukaja Sake (Bukayo), Tolami Benson. 

- Čuvaju joj leđa. One sve znaju Eni već dugo vremena. Drže se zajedno i žele joj pokazati da nije sama. Megan, Anuška i ostale cure ne mogu ni zamisliti kroz šta prolazi. Mora biti veoma teško, pogotovo jer se sve odvija pred očima javnosti. Ona se nosi s time što je Kajl učinio, no želi to činiti privatno. Ipak je odlučila svoje osjećaje ostaviti po strani kako bi njihove zajedničke sinove odvela na utakmicu. S druge strane, prisutan je osjećaj zbunjenosti zašto bi Lorin išla na utakmice - navodi izvor poznatog britanskog tabloida the Sun.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.