BIVŠI "ZMAJ"

Ibričić se ponovo oglasio o povratku iz penzije: Život "profesionalnog" kosača

On će igrati za slovenskog petoligaša NK Šmartno, ali je naglasio kako je riječ o amaterskom fudbalu

Ibričić: Ponovo se oglasio. Instagram

E. Ć.

17.7.2024

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i bivši sportski direktor Sarajeva Senijad Ibričić nedavno je demantovao da se vratio igranju profesionalnog fudbala, a sada se ponovo našalio na tu temu.

Ibričić je objavio kako kosi travu u dvorištu kuće u Dalmaciji, a potom se našalio u vezi s napisom da se vratio iz penzije.

- Život "profesionalnog" kosača i fudbalera amatera. A da se ja, ipak, vratim profesionalnom igranju - našalio je Ibričić.

Objava Ibričića na Instagramu. Screenshot

Podsjetimo, Ibričić će igrati za slovenskog petoligaša NK Šmartno, ali je naglasio kako je riječ o amaterskom fudbalu, te da će igrati na tom nivou i da od povratka iz penzije nema ništa.

- Čitam i ne vjerujem, ali evo još jednom da ponovim. Moja profesionalna karijera je završena prije dvije godine i od tog dana sam igrač amatern, najčešće veteran i igram za svoju dušu iz ljubavi prema fudbalu, pa tako i sada.

Dakle, nije ovo nikakav moj povratak već nastavak druženja sa dragim ljudima kroz fudbal - rekao je Ibričić nakon vijesti da se vratio profesionalnom igranju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.